Adaptive Digital Infrastructure
Adaptive Digital Infrastructure
People Driven Business
People Driven Business
Práce v mezinárodním prostředí+9

Aeven Czech Republic, s.r.o.

Programování

Headquartered in Denmark, with more than 1400 employees globally, Aeven earned its experience as part of Denmark’s foremost IT infrastructure specialist. The company name is pronounced ”AY-ven”, reminiscent of ‘haven’, evoking a warm and friendly feeling and a sense of home. Aeven values a healthy work-life balance with flexible hours and a hybrid work setup, while also providing co-working offices in Brno and Ostrava.

Multisport Card, Meal vouchers
Prague Office has zero influence on corporate decisions and strategy. It is just effective cost center dealing with tasks delegated from Denmark to the nearshore. Compensation package is below average, no bonuses and extremely rare pay raise, no inflation clause.
Napsáno:duben 2022

Lidsky orientovaná firma, hrozně příjemné a čisté pracovní prostředí, perfektní pracovní stoly, Dánský mind-set, spousta benefitů, pokus o přátelskou atmosféru
Občas povrchní manager-employee přístup, velká fluktulace bez zájmu řešit výpovědní situace. Bohužel se nedaří držet přátelskou atmosféru, způsobenou změnou v klasický korporát
Napsáno:květen 2018

Meet Michal from Network

Meet Michal from Network

Meet Melek from Project Management

Meet Melek from Project Management

Relax Zones+9

skvělá pracovní atmosféra, zajímavé projekty, líbí se mi přístup k rovnováze pracovního a soukromého života (o dovolené se fakt nepracuje)
lépe komunikovat výhody zaměstnání zde směrem ke kandidátům
Napsáno:květen 2018

Je to Danska spolecnost, naprosto me vyhovuje mentalita a jejich otevrenost.
zatim neni ani co menit, ani co zlepsovat
Napsáno:červenec 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Aeven Czech Republic, s.r.o.?
Rozmanitá práce - různé projekty a zákazníci Výborný kolektiv Férový management otevřený návrhům a diskuzi Firemní akce a večírky Benefity - Edenred Benefits, MultiSport karta, Vodafone tarify, sick days Dobrá poloha kanceláře
Napsáno:duben 2021

Velmi vítám otevřenou atmosféru a příležitost dělat zodpovědnou a zajímavou práci. Ideální společnost pro pracovité lidi. Skvělá je možnost pracovat některé dny v týdnu z domova (v Covid době úplně). Páteční ranní snídaně, různé eventy a další benefity rozhodně celkový dojem nekazí. I když pracuji výhradně pro klienty z jiných zemí, je fajn být součástí NNIT a podílet se tak na realizaci hodnot této společnosti.
Trochu lokalita v Praze, což ovšem souvisí s tím, kde bydlím já :). Možná i korporátní pravidla, čemuž se firma velikosti NNIT asi nemá šanci vyhnout.
Napsáno:duben 2021

V NNIT je pro me zasadni skvely pristup managementu. Zamestnanec je bran individualne a vzdy je mozne, aby se rozvijel smerem, kterym chce jit. Zajimavy benefit je moznost ucit se dansky.

Fair play approach
Will appreciate presented support for Ukrainian refugees.
Napsáno:duben 2022

U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Aeven Czech Republic, s.r.o.?