BePositive s.r.o.

- možnost homeoffice - super kolektiv zaměstnanců - kanceláře v blízkosti centra - možnost naučení se nových věcí
- ne příliš otevřená komunikace ze strany vedení - výplatní termín u kterých občas nebyl dodržen - zaměstnanci by si zasloužili lepší vybavení - vzdělávání v podstatě pouze mimo pracovní dobu - téměř žádné teambuildingy, kromě společného piva jednou za pár měsíců - ne příliš dobrá schopnost delegovat
Napsáno:květen 2025

Nejspokojenější jsem byla s týmem – většina kolegů byla skvělá, přátelská a ochotná pomoci. I po skončení pracovního poměru jsme zůstali v kontaktu, což svědčí o jejich výjimečnosti.
Byla jsem nespokojená s chaotickým vedením – směřování firmy se často měnilo. Chyběla jasná komunikace, sliby se často nedodržovaly a ochota zaměstnanců byla spíše zneužívána než oceněna.

Rozmanitou práci
Protože každý zaměstnanec má možnost podílet se i na úkolech mimo svou hlavní náplň. Zároveň jednotlivé pozice často kombinují více různorodých činností, takže práce je pestrá a stále přináší nové výzvy.

Příležitost využít cizí jazyky
pretože spolupracuje so zahraničnými klientmi a komunikácia v cudzom jazyku je bežnou súčasťou práce
Napsáno:květen 2025

Zaujala / nezaujala vás firma BePositive s.r.o.?