Stimulující práce a spolupráce, slušný a kreativní kolektiv. Dobré vyhlídky na karierní postup a šance si přivydělat investovaným přístupem.
Typická filosofická nedorozumění mezi techniky a obchodníky.
Firma ARION spol.s.r.o. je vhodná pro lidi, kteří nejvíce ocení příjemné pracovní prostředí, protože operuje z prostorných a moderních kanceláří s vlastními parkovacími místy. Ve vzdálenosti 100m je supermarket a v okolí několik dobrých restaurací s obědovými menu.
Příležitost využít cizí jazyky
Zaměstnanci Arionu komunikují s dodavateli i zákazníky z celého světa. Jazyková vybavenost je tedy výhodou. Zároveň Arion svým zaměstnancům poskytuje lekce angličtiny.
Máme skvělý kolektiv, který spolu tráví spoustu času i mimo pracovní dobu, takže se známe dobře i po osobní stránce a to je pro spolupráci skvělé. Dále je také důležité, že se firma (kolektiv) snaží každý den posouvat v před po obchodní i technické stránce.
Bohužel je zde mnoho věcí, která nejsou dotaženy, nicméně to chce všechno čas, energii a trpělivost.
ARION mi umožňuje kombinovat studium a práci na takové úrovni, na kterou mi jiní zaměstnavatelé nepřistoupili. Navíc mě společnost ve studiu podporuje, dokonce i finančně.
Individuální přístup
Skloubení osobního a profesního života
Prostor pro vzdělávání
Procesy se táhnou až moc dlouho
Neshody napříč oddělením
Nulová zpětná vazba na zaměstnance
Volnost a samostatnost
Pro zkušené IT techniky a Administrátory je práce volná a sami si plánují pracovní den, je potřeba dodržovat ale domluvené termíny a práci, která byla zadaná, ale je už na pracovníkovi, jak si práci rozvrhne a kdy ji udělá, pokud dodrží termíny.
Pružnou pracovní dobu
Ve firmě je možnost příchodu do práce ve zvolenou dobu, ale je zapotřebí si odpracovat smluvené hodiny v měsíci.
Je možnost si nadpracovat přesčasy, které poté jsou vybrány jako náhradní volno.
Dobrá komunikace s vedením a přímým nadřízeným. Vždy vstřícný přístup. Dobrá firemní atmosféra a velmi dobrý kolektiv. Podpora ve směru, ve kterém se člověk chce rozvíjet. Široké spektrum práce a tím různorodost práce.
V některých případech přílišná administrativa, ale to je bohužel spjaté s růstem firmy.