Základní škola a gymnázium Navis

Předškolní vzdělávání

* skvělí kolegové, kteří táhnou za jeden provaz! * velká svoboda ve způsobu, jakým učíme * možnost zkoušet nové věci.
Je často třeba být velmi flexibilní, ale aspoň se to člověk neustálým tréninkem naučí. Výhodou toho přístupu je, že když něco nefunguje, rychle se hledá řešení a věci se nenechávají vyhnít.
Napsáno:prosinec 2023

Vstřícné prostředí, učitelé kteří dělají svou práci rádi, nepomlouváme se tu, studenti a žáci jsou také z většiny moc fajn, plat je vyšší než na státní škole
Malá kuchyňka pro učitele 🙂 nicméně díky novému pavilonu, který je ve výstavbě, se toto možná změní
Napsáno:leden 2025

Motivovany a mlady tym, ferovy pristup, vize naplnovana skutecnymi ciny, ne obkecavanim... Rodice a deti jsou velice spokojeni. Fantasticke vysledky CERMAT... fluktuace minimalni.
Otevreni vicero trid by pomohlo uspokojit obrovsky zajem...
Napsáno:leden 2024

Skvělé vedení, které je vždy otevřené novým nápadům, snaha vyjít vstříc. Osobní jednání je vždy na vysoké úrovni, upřímné. Celkově velmi přátelské prostředí. Maximální spokojenost.
Napsáno:leden 2024

Flexibilita Ochota se domluvit Podpora vedení, rodičů Velkorysost Velmi dobré platové podmínky Hodnoty
Napsáno:leden 2024

Jsem rád, že máme kolem sebe lidi, kteří jsou otevření naslouchat a jsou připraveni a odhodlání pomocí.
Chtělo by to vylepšit prostorové podmínky školy, více prostoru na dělení skupin a na sport.

Komunikujeme, problémy nemeteme pod koberec, ale stojíme za Vámi. Navíc máme dobré kafe!

Možnost práce při studiu
Jsme flexibilní, dokážeme vyjít vstříc při stavění úvazku i rozvrhů. Klíčové jsou pro nás osobnostní kvality člověka.
Napsáno:leden 2024

U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Základní škola a gymnázium Navis?