DEKPARTY 2024 na Vranově
Konference Stavebnin DEK
Konference Stavebnin DEK
Příjemné prostředí+9

Stavebniny DEK a.s.

Dodavatel materiálu, zboží a služeb do stavebnictví

Naším posláním je přinášet řešení, která zrychlují, zkvalitňují a zlevňují výstavbu, usnadňují její realizaci a snižují její vliv na životní prostředí. Každá naše aktivita je motivována touhou přinášet hodnotu našim zákazníkům, partnerům, společnosti a zároveň i skupině DEK.

Obrovská zkušenost na pracovní pozici týkající se marketingu. Byl jsem u většiny velkých akcí, mnoho se naučil, práce mi otevřela oči a motivovala. A to bez legrace a zbytečných diplomatických řečí.
Malá šance cokoliv rozhodovat za sebe, někdy jsem si připadal, že je moje práce zbytečná. Pokud jsem udělal chybu, nikdy mi nikdo neřekl jakou.
Napsáno:srpen 2019

Přístup celé firmy jako celek je fajn(Všichni si tykají a je jedno jestli je to ředitel nebo uklízečka) každá pobočka spolu komunikuje v kamarádském duchu. Na každé pobočce nebo oddělení je to úplně jiné.To že u nás je vedoucí nesnesitelný neznamená že na ostatních pobočkách je to tak stejné. Jinak celkově je práce v Deku příjemná plná motivace a nových věcí. Každý den je něco nového nebo neobvyklého takže se nikdy nenudíme.
Vylepšil bych maximálně našeho vedoucího jinak přístup cele firmy k zaměstnancům je dobrý.

Jelikož jsou to stavebniny tak je tam spousty materiálů a postupů a skladeb podle kterých se staví. Stále se přibírají nový dodavatelé a sortiment se rozšiřuje tudíž je stále co se učit. Momentálně nabízíme více méně všechno co je potřeba pro stavbu domů či bytových jednotek plus navíc máme na eShopu drogerii a zahradní nábytek. Toho materiálu je fakt hodně. Podle mě ten kdo to umí všechno tak je bud wikipedie nebo blázen :)
Napsáno:září 2019

DEK DĚTEM

DEK DĚTEM

VZDĚLÁVÁNÍ V DEKU

VZDĚLÁVÁNÍ V DEKU

Team building - Hotel Jizerka

Team building - Hotel Jizerka

Moderní koncept Stavebnin DEK+9

Vyborny zaklad do pracovniho zivota.
Časově náročná prace.
Napsáno:červen 2019

Finanční stránka Volné víkendy
Přístup nadřízeného Nemoci důvěřovat nadřízenému Přesčasy, které byly sice placené, ale velmi časté a dlouhé Velmi stresující prostředí (vedlo až ke zdravotním problémům)

I člověk bez praxe nebo hned po ukončení vzdělání.

Jak by mi to sedlo ve společnosti Stavebniny DEK a.s.?
Poku jsem měl problém, tak jen na konkrétní pobočce. Jinak firma a lidi na vyšších pozicích byli všichni v pohodě. Rozumní, s jasnými cíli a vizí a nadhledem.
Bohužel se, jako v mnoha dalších firmách, stává, že pozice vedení je odměnou za dobré ekonomické výsledky. Což je chyba, protože vysoké prodeje nejsou důkazem vůdčích dovedností.
Napsáno:únor 2019

Žádné benefity. Žádné uznání od nadřízeného.

Super kolektiv a pracovní prostředí.
Zaučování nových kolegu.
Napsáno:leden 2019

Jistoty prace. Vse je o lidech,kazda pobocka je jina.
Mysleni vedeni spolecnosti. Firma vydelava miliardy rocne, manazeri si jezdi v BMW a obycejni radovi zamestnanci nemaji ani narok nejake prilepseni.
Napsáno:březen 2018

spolehlivosti co se týká zaplaceného sociálního a zdravotního pojištění, výplat mezd....také se tato společnost věnuje odpočinku zaměstnanců - pořádá pro nás společné akce pro sblížení jednotlivých poboček a regionů a relaxaci...
Určitě bych se zaměřil na ohodnocení pěšců, tzn lidí za "pulty", naše práce zvlášť na malých pobočkách spočívá v tom, že musíme zvládnout vše...velmi široký záběr a mnohonásobně větší zodpovědnost
Napsáno:září 2017

Přestože je to už malý korporát, stále si zachovává rysy velké rodinné firmy
Procesy a změny jsou mnohdy ztuhlé a pomalé, na rychlé a dynamické změny je to už moc velká firma
Napsáno:červen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Stavebniny DEK a.s.?