Konecne chodim do prace rada a bez stresu. Prijemny kolektiv, skvele benefity, vyborny nadrizeny a pohodova pratelska atmosfera! Jsem moc spokojena a prala bych kazdemu, aby nasel praci snu jako ja.
Oceňuji přístup vedení firmy. Vedení si vždy vyslechne mé názory a pracuje s němi, zároveň ode mne bere i postřehy a námitky. Líbí se mi různé benefity, které mi firma nabízí kromě stálého platu např. občerstvení, soutěže o poukázky, firemní akce
úžasný a nápomocný kolektiv, dobrý, morální a velmi ochotný šéf, co vždy stojí za námi a lepšího šéfa neznám:-)
Je to moje druhá rodina.
Benefity- ovoce, občas obědy za plnění plánu a bonusy v platu
V pátek končíme už ve 13:30.
Práce BEZ SMĚN, BEZ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ.
Fajn kolektiv a fér nadřízený.
Kvalitní zaškolení.
Příležitost pro kariérní růst.
Občerstvení na pracovišti.
Pracovní doba od Po-Čt 8:00-16:00, pá do 13:00. Skvělý kolektiv kolegů.
Vysoké nároky na prodej. U pohovoru neřeknou celou pravdu a vy jim skočíte na led. Udrží se jak kdo, práce je spíše o štěstí než o schopnostech. Každý týden vyhazovy a noví zájemci o pracovní místo. Ve firmě je to s lidmi jako na běžícím páse.
Šéfové i kolegové jsou normální lidi
Výplata vždy včas na účtě, to u předchozího zaměstnavatele nebylo. Možnost vydělat si pěkné peníze, když člověk chodí do práce.
Byl jsem zvyklý pracovat na směny a mít třeba volné dopoledne na oběhání úřadů. Tady se pracuje přes den, tak si musím vzít dovolenou. Není to stížnost, ale fakt.
Zaujala / nezaujala vás firma Alpha Supplies s.r.o.?