Nejde tak ani o zaměstnavatele, ale o lidi, které mám kolem sebe. To je to nejlepší, co zaměstnavatel má a ani si to neuvědomuje. Lidi by měl více vnímat a hlavně ocenit. Pak by byli všichni mnohem spokojenější. Lidi jsou tam kvůli lidem, ne kvůli zaměstnavateli. Co ale oceňuji je, že si mohu v podstatě řídit čas jak potřebuji. Když je potřeba, pracuji z domu.
Ocenit více lidi a rozvíjet jejich potenciál. Začít pracovat na budování firemní identity a vnitřních vztahů. Využít maximum možných benefitů, které lze lidem poskytnout.
Rozhodně je to příležitost pro všechny bez zkušeností naučit se vždy něco nového. Občas zajímavé benefity a možnost rozšířit si své vědomosti.
Na můj vkus přílišná administrativa, sledování veškerých statistik, nevím, jestli jsou opravdu všechny tyto věci využité a vůbec využitelné.
Když zaměstnavatel vidí u zaměstnance snahu o určitý výkon, dokáže to ocenit. Nabízí určité výhody, nabízí osobní rozvoj pomocí různých kurzů. Pokud se člověk osvědčí, je ochoten prominout určitá drobná pochybení.
Co k tomu napsat, prostředí tvoří lidé, a ti jsou tu to nejdůležitější, je tu skvělá parta lidí, kteří jdou za stejným cílem.
Ferový přístup, stabilní firma, benefity( auto, notebook, stravenky, mobil, zaměstnanecké slevy na zboží, vzdělání)dobrý kolektiv a motivační ohodnocení, lidský přístup a opora ve vedení firmy
Někdy stres z plnění plánu, ale to k práci obchodníka asi patří
Pružnou pracovní dobu
Lze se ze zaměstnavatelem dohodnout
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Pracuje se jen v týdnu ne o víkendech, žádné noční směny, sleva na sortiment pro děti do školy pro zaměstnance
Zaujala / nezaujala vás firma SMERO, spol. s r.o.?
U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?