V porovnání s předchozími zaměstnavateli je zde výrazně pohodovější parta s minimem nefér kolegů a nejsou tu zadávány často až absurdní úkoly, jako v automotivu.
Trochu bych ještě přehodnotil platy (případně nabídku benefitů) a hlavně zlepšil přístup nejvyššího vedení k modernizaci výroby.
Na firemní kultuře by se dalo ještě zapracovat.
Teambuilding, vánoční večírek, jakékoliv sportovní nebo jiné akce na stmelení kolektivu bohužel poslední dobou chybí.
Výplata chodí vždy včas, vstřícnost vzhledem k tomu,když člověk potřebuje k lékaři nebo něco zařídit.
Zvýšení výplaty zaměstnancům kromě nás techniků, když si nejsou jistí prodlouží vám zkušební dohodou o ukončení a pak ji zruší když mají dál zájem, šéfovi se nedá věřit,neměří všem stejně říká i kolega který od něj má lepší vztah..
Uplatnění pro starší 50 let
Pro starší lidi na hale dobrá práce navěsí zboží sundaji zboží a jdou domů.
Zaujala / nezaujala vás firma MEA Metal Applications s.r.o.?