4 denní pracovní týden
Vedení naslouchá
Home office
Flexibilní pracovní doba
Příjemné pracovní prostředí
Hlavním důvodem, proč je ANT studio vhodné pro lidi, kteří ocením příjemné prostředí je to, že jsou tu skvělí lidé. Veškerá komunikace s lidmi v týmu je na přátelské bázi. Stejně tak i s vedením, kdy s nimi člověk může jednat naprosto otevřeně. To dodává člověku pracovní pohodu a klid.
Neformální pracovní atmosféru
Není nutné chodit vyšňořen jak do tanečních, nebo na svatbu. Nemusíme hovořit jako knihovna a přemýšlet nad tím, co před kým říkáme. Atmosféra na pracovišti je mezi přátelská a pohodová, s klienty zároveň profesionální a na úrovni. Podle toho, co je zrovna potřeba.
Nefér jednání, což vypovídá i o tom, kolik se tam protočilo lidí. Marketing se zvládá skvěle, hlavně tím, jak se firma prezentuje. Realita je jinde.
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Dle informací z ostatních firem máme podle našeho názoru naopak velice stabilní tým s nízkou fluktuací. Poznámka o nefér jednání nám i na základě ostatních recenzí nepřijde relevantní, jelikož se naopak snažíme komunikovat velice otevřeně a férově.
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?