kolektiv
vše
Napsáno:únor 2025

Flexibilita, dobré prostředí pro studenty.
Napsáno:únor 2025

s náplní práce, finančním ohodnocení a vztahy na pracovišti mezi kolegy
Napsáno:březen 2025

Veľmi mi vyhovuje flexibilita, ktorú v práci mám, umožňuje mi pracovať na diaľku.
Chýba organizovanosť na analytickom oddelení, niektoré úlohy sú duplicitne zadávané dvom rôznym ľuďom bez toho, aby o tom niektorý z nich vedel.
Napsáno:únor 2025

Finanční ohodnocení bylo na začátku zajímavé. Mladý kolektiv
Firmu nedoporučuji. Velmi neférové jednání v platební morálce, doporučuji si dát pozor na to, co je uvedeno ve smlouvě.

Práci v týmu mladých lidí
Většina zaměstnanců jsou zde jako brigádníci právě díky volné docházce a proto zde pracují převážně opravdu mladí lidé a studenti.

Možnost práce při studiu
Lze se domluvit na docházce.
Napsáno:duben 2023

Práce s kolegy a případné trávení společného volného času. Kolektiv je ve firmě velmi dobrý, dokážeme se spolu bavit i mimo kanceláře. Firma se neustále rozrůstá a má neustálý vývoj, což je určitě plus jak pro zaměstnavatele, tak pro mě a mé spolupracovníky.
Práce je velmi stresující. Tím, že se jedná o mladou firmu, která se každým dnem posouvá neskutečně dopředu, je třeba reagovat na změny okamžitě, hned si je osvojit. Není čas ztrácet čas. Naopak k tomu velké plus je, že v závislosti na množství práce Vám pracovní doba připadá, že tu jste tak hodinu.
Napsáno:prosinec 2022

Firma se poměrně dynamicky vyvíjí, takže pokud prokážete patřičné schopnosti, můžete být součástí tohoto rozvoje a součástí úplně nových projektů. Pokud jsou pak projekty úspěšné, jste za to dobře ohodnoceni a Vaše pozice ve firmě náležitě posílí.
Občas zde dochází k situacím, kdy jste přehlceni velkým množstvím úkolů, které pak logicky nezvládáte odbavovat v požadovaném čase a kvalitě. To ale vedení moc nezajímá, a pokud úkoly neplníte v daných deadlinech a v požadované kvalitě, vyvine na vás vedení velký tlak a hrozí, že přijdete o pohyblivou složku odměny.
Napsáno:prosinec 2022

Pokud hledáte prostředí, kde je hodně nejasností a chybí systém, budete tu jako doma.
Ve firmě je velký prostor pro zlepšení organizace a nastavení jasných procesů. Benefity prakticky neexistují. Při náboru je komunikace ohledně finančního ohodnocení někdy odlišná od reality. Styl vedení by potřeboval zásadní změnu – chybí konstruktivní zpětná vazba a podpora zaměstnanců. Školení jsou spíše formální, vstupní příprava je krátká a člověk je hozen rovnou do praxe bez dostatečné podpory. Celková atmosféra ve firmě působí spíš negativně a frustrujícím dojmem. Firmu bych proto osobně nedoporučil, pokud má člověk i jiné pracovní možnosti.

Práci v týmu mladých lidí
Hlásí se a nabírají se zde mladší lidé - respektive je tu většina mladých lidí. Starší lidi jsou spíše na navrhovaní , ale je ti fakt málo starších lidí
Napsáno:září 2025

Peníze, kolegové, vedení, náplň práce
Z oddělení:Nákup

vše
vše ok
Z oddělení:Nákup
Napsáno:únor 2025

Zaujala / nezaujala vás firma VIAGEM a.s.?