Ve firmě ideal jsem pracovala od roku 2014… práce byla občas náročnější ale měla jsem to tam rada… plusy firma žádné neměla vedení se tam střídalo jak spodní prádlo a jestli se počítá jako plus kolektiv který jsme si tam vytvořili jako zaměstnanci mezi sebou z toho mála tak to beru jako jedno velké plus… na druhou stranu hájit firmu úplně nechci za ty roky jsem si tam vytvořila praxi na pozici která byla důležitou součástí mého životopisu do nového zaměstnání kde jsem velice spokojena… takže firmě ideal patří velké díky za zkušenost kterou mi dala a dokonce i za jednání které mě donutilo hledat jinou příležitost
Ve vedoucích funkcích většina se základním vzděláním bez zkušeností pro firmu je spis důležitější koho “známí” jste… spoustu cizinců jednání vedoucího výroby -nepochopitelné plno důležitých šikovných a pracovitych zaměstnanců odešlo po x letech protože firma si nedokáže “dobrých” lidi vážit a udržet si je… velká škoda kdyby těm par lidem zvedli plat možná by se jim to vyplatilo víc než ob den zaskolovat nové nastupy které tam stejně nevydrží…
Zaujala / nezaujala vás firma IDEAL AUTOMOTIVE Bor, s.r.o.?
Snaha je odměňovaná