Rozmanitá náplň práce, přátelský kolektiv, možnost zdokonalit se profesně a v jazycích - denní komunikace s centrálou v DE, stabilní zaměstnavatel. Vstřícnost nadřízených
Příjemná a přátelská atmosféra na pracovišti, podpora mezi kolegy
Důvěra vedení a možnost samostatného rozhodování
Zaměstnanecké benefity:
příspěvek na DPS
- stravenkový paušál
Mezinárodní firma
Dobrý kolektív
Široký výber produktov
Inovace
Práci v týmu mladých lidí
Dny máme nabité, využíváme webové objednávání, přijímáme objednávky telefonicky i e-mailem po celý den. V našich týmech panuje dobrá nálada, pořádáme interní soutěže, sportovní turnaje, abychom prověřili své dovednosti, prodejní nebo sportovní výkony v porovnání s kolegy z 28 zemí.
Náročné úkoly
Jsme distributorem dílů pro těžká nákladní vozidla. Taková vozidla se skládají ze 4000-5000 různých dílů, které se mohou lišit podle typu/roku výroby - žádné dva požadavky zákazníků nejsou stejné. Naše práce je založena na neustálém vzdělávání, sebevzdělávání a vzájemné podpoře v rámci týmu. Jsme silně zaměřeni na klienta, máme vysokou profesionalitu a silný team spirit.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?