Společné setkávání
Leadership meetingy
Příjemné prostředí+9

ManpowerGroup s.r.o.

Činnosti agentur zprostředkujících práci

V ManpowerGroup věříme, že práce, která má smysl, dokáže měnit svět k lepšímu. Naše hodnoty – růst (grow), péče (care) a jasnost (clarity) – nás provázejí na každém kroku. Podporujeme vzdělávání, inovace a rozvoj, abychom se neustále zlepšovali a i nadále zůstávali lídrem v našem oboru. Péče o lidi je u nás prioritou – ať už jde o naše zaměstnance, klienty či kandidáty. Transparentní komunikace pak tvoří pevný základ důvěry a dlouhodobých vztahů.

Jsem zodpovědný za HR a jsem součástí vedení společnosti. Baví mě, že ve své práci mohu ovlivnit spoustu věcí (nediktuje nám je někdo ze zahraničí), spolehnout se na své kolegy v týmu a účastnit se i řady projektů či Interim rolí, které nejsou typicky HR
Mám ambice ovlivňovat osobní rozvoj a chování mých kolegů v senior managementu. Rád bych, aby byli skutečnými lídry, ale někdy se neposouváme tak rychle, jak bych si přál :-)
Napsáno:listopad 2019

Pracuji zde ráda, protože mě baví co dělám, mám možnost se dále vzdělávat, na mých názorech záleží, můžu se kariérně rozvíjet. Taky jsme skvělý tým, který se umí podpořit a táhnout za jeden provaz a výborná šéfová s individuálním přístupem
benefitů nikdy není dost :)

Vstupní školení

Vstupní školení

Ve zdravém těle zdravý duch

Ve zdravém těle zdravý duch

Komunita mentorů

Komunita mentorů

Významné dny v ManpowerGroup+9

- Priateľské pracovné prostredie. - Kolegovia/kolegyne a nadriadení, na ktorých sa môžem vždy spoľahnúť. - Časová flexibilita v práci. - Samostatnosť. - Krásne firemné kancelárie + výborná lokalita. - Ako recruiter mám možnosť spoznať mnoho zaujímavých ľudí.
Napsáno:listopad 2019

Bonusový systém, možnost osobního, ale i profesního rozvoje, plán kariéry od nováčka po seniorní role
Napsáno:listopad 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti ManpowerGroup s.r.o.?
Lokalita v centru Prahy, moderní prostředí, pružná pracovní doba, možnost home office, možnost využití kurzů angličtiny přímo na pracovišti, dobře organizované firemní akce (společné snídaně, tématické večírky, apod.), fajn kolegové, dobré kafčo. :-)
Mínus z mé strany spočívalo v hodnotě stravenek, jejichž výše nebyla ve srovnání s lokalitou uspokojivá, nicméně s platností od 1. 10. bylo navýšení hodnoty schváleno, za mě tedy VELKÉ PLUS!
Napsáno:září 2019

Oceňuji velmi flexibilitu, kterou společnost nabízí - více dní dovolené, sick days, home office. Práce je zajímavá a vnímám, že se společnost posouvá a stále si drží svojí vedoucí pozici na trhu. Spokojená jsem i s kolegy a týmem, atmosféra je přátelská a kolegové pomohou. Kdo je pracovitý a cílevědomý, může v Manpoweru uspět a dále profesně růst.

Příjemné pracovní prostředí Přátelští kolegové Flexibilní pracovní doba
Rychlejší komunikace na všechny zaměstnance.
Napsáno:září 2019

Milý a vstřícný kolektiv, krásné moderní prostředí, motivace, skvělé benefity (mobilní telefon, notebook, multisport, cafeteria, společné týmové soutěže, snídaně na pracovišti aj.) stravenky, výplata vždy včas ( prémie přiznané ve výplatnici) pracovní doba (+sick day), dovolená 5 týdnů, smlouva na dobu neurčitou,, možnost kariérního růstu. Za mě velká spokojenost, s touto korporátních firmou a profesionálním lidským jednáním.
nemám nic, co bych firmě vytkla.
Napsáno:září 2019

Oceňuji, že je firma nakloněna různým návrhům a nápadům ze stran zaměstnanců. Pokud si člověk dokáže svůj nápad obhájit a má dobré argumenty, tak většinou dostane zelenou a může tvořit. Dále stojí za vyzdvižení krásné kanceláře v centru Prahy. Skvělé je, že pokud zaměstnanec chce, tak se tu může spoustě věcí naučit a pokud na to má ambice, může se dobře kariérně posouvat.
Mívám pocit, že tu pracují lidé, kteří jsou nekompetentní.
Napsáno:září 2019

tým, přátelské prostředí, možnost karierního postupu,
Napsáno:září 2019
Zaujala / nezaujala vás firma ManpowerGroup s.r.o.?