CENTROPOL ENERGY, a.s. image

CENTROPOL ENERGY, a.s.

Obchod s elektřinou a plynem

Zajímavé benefity, příjemný pracovní prostor, přátelská atmosféra
Prodejní nátlak na CC
Napsáno:duben 2021

Oceňuji to, že zaměstnavatel má dobré školící centrum, kouče a mentory a zaměstnanec se má vždy na koho obrátit. Pokud se cítím nekomfortně, tak je vždy k dispozici kouč. Benefity: 5 týdnů dovolené, Sodexo a Flexi pass na volnočasové aktivity Společné mítinky Káva a čaj zdarma Příjemné, moderní prostředí
Pracuji zde 8 let, kdybych měla něco k vytýkání, tak už tu nepracuji :-D
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:duben 2021

Skvělí kolegové a nadřízení. Slušná firma.
Všude se něco najde. V Centropolu trochu vázne komunikace napříč odděleními
Napsáno:duben 2021

Pružná pracovní doba, možnost HO, pracoviště v centru města, finanční odměna za docházku
Nic mi tu nechybí
Napsáno:duben 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti CENTROPOL ENERGY, a.s.?
Práce mě velice baví, jsem tu více jak 5 let. Není nudná, ale kreativní, baví mě. Tým a vedení super.
Napsáno:březen 2021

Pružná prac. doba vč. možnosti home office Benefity Kolektiv na oddělení Mzda Práce v centru města
Nestabilita topmanagementu Práce některých oddělení Tok klíčových informací napříč firmou
Napsáno:březen 2021

V CPE jsem spokojena kvůli těm lidem, kteří jsou kolem mě. Pochopení najdu u, skoro, každého kolegy/kolegyně. Nevím-li si rady, nedostanu odpálkování. Nejen tohle je v CPE skvělé. Je toho mnohem více :-). Flexibilita, rozložení práce, časová náročnost, atd. :-).
Spokojeni? To se asi říci úplně nedá. Každá situace vyžaduje poohlédnutí, zda je či není člověk spokojen. Někdy mě dokáže rozhodit, že si nadřízený nevšimne posunutí kupředu a někdy mě dokáže naštvat, když je nadřízený nespravedlivý. Na druhou stranu dá se o tom v CPE mluvit a vždy se vše vyjasní. Takže, neřekla bych, že úplně nespokojena.
Napsáno:březen 2021

Ocenila jsem, že jsme od CPE dostali roušky a respirátory, že nám umožnila práci z domova dřív, než to bylo nařízeno vládou. Se stávajícími benefity jsem spokojený ale z dalších benefitů bych uvítal příspěvky na dětské tábory, zvýšení hodnoty stravenek - i větší příspěvek zaměstnavatele než je dáno zákonem. Líbí se mi také zásoba kávy v kuchyňkách ale chybí mi tam více čajů - hlavně černého.
ne každý kolektiv (souvisí to s tím, jaký je jejich nadřízený) se snaží pomoci s problémem, který má zkz - někdy to spíš jejich nadřízený směruje do role osočování a hledání chyby a hlavně viníka (to znamená množství zbytečných emailů, které zdržují produktivní práci, jelikož člověk musí vynakládat energii na obhajobu, vysvětlování atd.- někdy je lepší, kdo rychle pomáhá dvakrát pomáhá
Napsáno:březen 2021

Za mě super. Spousta vstřícných kolegů, kteří by za Centropol i dýchali a s nadřízenými se dá mluvit. Jsem spokojená.
Napsáno:únor 2021

Není co napsat.
Jejich přístup k zaměstnancům a úmysly.
Napsáno:únor 2018
Zaujala / nezaujala vás firma CENTROPOL ENERGY, a.s.?