CENTROPOL ENERGY, a.s. image

CENTROPOL ENERGY, a.s.

Obchod s elektřinou a plynem

Super kolektiv, práce je zároveň zábava.
Občas komunikace napříč útvary. Obecně máme spousty skvělých nápadů, ale omezené kapacity na to je realizovat.
Napsáno:duben 2021

Jednaji manazeru neni korektni a ferove
Napsáno:květen 2020

U centropolu jsem byla spokojená do doby než nám snížili provize i přes náš nesouhlas. Po rozsáhlé debatě jsme se domluvili na ukončení spolupráce.
Velká nespokojenost s neférovým chováním, co po tomto nastoupilo - i co se týče odměny za řádně vykonanou práci. Za sebe tuto firmu nedoporučuji. Nevyplácí provize a když už tak jen částečné!!!
Napsáno:leden 2020

Jelikoz jsem u nich byla na brigade, bylo pro me skvele, ze mi vzdycky vysli vstric co se casu tyce.
Jako brigadnik jsem spokojena byla Na hlavni pracovni pomer jsem ale nenastoupila, i kdyz jsem mela tu moznost. Prijde mi, ze zamestnanci nejsou dostatecne financne ohodnoceni a k tomu je jim stale pridavana prace
Napsáno:srpen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti CENTROPOL ENERGY, a.s.?
Příspěvek do Cafeteria Příspěvek na penzijní připojištění
Určitě by bylo potřeba vylepšit zaškolení zaměstnanců a jejich průběžné vzdělávání
Napsáno:srpen 2019

Pružná pracovní doba Čistota a vybavení pracoviště Benefity - káva zdarma, stravenky, příspěvky na kulturu a cestování apod.
Výše platu Vztahy na pracovišti
Napsáno:březen 2019

Home office Pruzna pracovni doba
Plat
Napsáno:prosinec 2018

nabízí pružnou pracovní dobu
vedení mého úseku
Napsáno:říjen 2017

Vize stabilního zaměstnání. Rozmanitá práce. Zaučení přímo při práci v kanceláři. Uvolněná atmosféra. Kolegyně, nadřízená i další oddělení fungovaly jako tým. Akce na utužení kolektivu. Dalo se na všem domluvit. Po dohodě práce z domova. Skvělá nadřízená, která naslouchala, snažila se vše řešit, pomáhala.

Neformální pracovní atmosféru
Co mám zkušenosti, s kolegy/kolegyněmi se během práce dá povídat, samozřejmě je potřeba pracovat. Firma pravidelně pořádá akce v pracovní době, které nejsou strojené, ale uvolněné. To samé dělají vedoucí oddělení a kolegové/kolegyně mezi sebou.

Při nástupu probíhá zaškolení o firmě, které je vedené uvolněnou formou, ale zároveň nabyté informacemi. Není dlouhé, ale zároveň plně hrazené. Poté se přechází na oddělení, kde se již bude pracovat. Zde zaškolují již vedoucí nebo kolegové. Na ty se můžete kdykoliv obrátit, pomáhá i HR oddělení. Není tedy potřeba praxe, stačí většinou uživatelská úroveň na PC. Vše záleží na vypsaných požadavcích a zaměření.
Napsáno:květen 2023

Jsem zaměstnankyní Centropolu a za celou dobu mi dala firma možnost si vydělat velice slušné peníze. Nejen díky provizím, ale i benefitům a také díky soutěžím, které pro nás připravují. Zároveň je tu suprový kolektiv, který stmeluje suprová šéfová a lidé kolem ní.
Co bych vytkla není ani tak výtka, ale spíše to, že je škoda, že je firma málo propagovaná, přitom nabízí pro nové klienty (i zaměstnance) velice zajímavé ceny za Elektřiny a plynu.
Napsáno:květen 2021
Zaujala / nezaujala vás firma CENTROPOL ENERGY, a.s.?