- Příjemné pracovní prostředí, nové kanceláře, výborná lokalita
- Dobrý kolektiv
- Možnost home office, vlastní organizace času
- Osoba přímého nadřízeného
- Zázemí nadnárodní společnosti
- Klasické zdlouhavé a komplikované korporátní procesy
Rozmanitou práci
Ani jeden můj pracovní den není stejný, neustále řeším různorodé situace a činnosti. Samozřejmě nepracuji v účetním oddělení, kde na rozdíl od mojí pozice je pracovní činnost opakující se.
Společnost G4S je celosvětovou organizací, což je veliká výhoda. Jsme velice profesionální bezpečnostní služba. G4S v posledních letech zvedá i úroveň, chování i mzdové ohodnocení i na pozicích strážných, v této sféře se pohybuji i já. Náš manažer s námi komunikuje, umí nás pochválit a zařídit vše potřebné. Včas máme výplaty na účtu a smlouvy na HPP!!! Příplatky máme dle zákoníku práce!! Taktéž obrovská výhoda z mého pohledu. Každá práce má své a tím, že pracuji na vrátnici, tak jsou někteří mi kolegové lehce zaskočeni, co vše jako G4S na vrátnici zajišťujeme. Zodpovědně ovládáme EPS, EZS, kamerový systém a návštěvní elektronické programy, známe skvěle přidělený objekt. Víme co znamenají pojmy sprikler, lineární hlásič a podobně a navíc udržujeme komunikaci se zákazníkem na co nejprofesionálnější úrovni.
G4S se už začala víc věnovat své nejnižší vrstvě a to jsou oblasti strážných. Určitě bych ji to doporučovala i dobudoucna, protože jméno firmy se vždy buduje od toho posledního.