Nemozem povedat zial ziadnu vec ktorej by som si cenila na spolocnosti Marks and Spencer, bohuzial co sa tyka vrcholoveho managmentu v ramci mojej pracovnej pozicii som nenasla pochopenie pochvalu ani vdaku za tvrdi odvedenu pracu
Vrcholovy managment spravanie voci zamestnancom na pobocke hlavne k visual merchandiserom
Celkovy chod, viac respektu, viac pochvaly, viac dobrej nalady
většina kolegů a kolegyň byla fajn
u šéfů už to tak nebylo, někteří byli super, ti bohužel brzy odešli
za roky, které jsem strávila v této práci se tam vedení vyměnilo 3x a vždy to bylo k horšímu
nejbližší šéfové byli/byly obvykle v pohodě, proto taky asi tak rychle zmizeli v propadlišti dějin
na naše nápady se obvykle reagovalo, tedy spíš nereagovalo nijak
baví mě hesla typu: buďte vždy upřímní, všechno spolu vyřešíme...obvykle jsem se dozvěděla, že si jen stěžuju a že do toho nemám co mluvit
vyhazovali se lidi za úplné blbosti
nijak moc se nerespektovaly jakékoli zdravotní potíže a přesun na naprosto nevhodnou práci zapříčinil více výpovědí
Práci bez přesčasů
Přesčasy se neproplácejí.
Takže je to velice jednoduché.
Je daná otevírací doba
Měla jsem svou práci velmi ráda pro serioznost, a i přes vytýčené cíle, přátelský přístup zaměstnavatele. Osobně jsem získala za ta léta tzv Anglické vychování, na které se ve vztahu k zákazníkovi velmi dbá a mnohým asistenkám chybí. Systém odměňování a benefity jsou propracované formou, já jsem byla spokojená, velká škoda, že naše prodejna byla mezi těmi, které byly uzavřeny.
Pokud jsme chtěli něco vylepšovat či měnit, vždy bylo možné nápad navrhnout a projednat.
Oceňuji velmi dobre chování a sociální pristup. Společnost se chová k zaměstnancům s úctou a respektem. Líbí se mi firemní hodnoty,možnost povýšení, časté školení. A dobrý kolektiv.