Při ubrání pracovníka z linky mi byla slíbeno zvednutí platového tarifu, které se však nikdy neuskutečnilo. Takže jsem odváděl práci téměř za 2lidi, ale bez jakéhokoliv ohodnocení.
Ve výrobě i výstupní kontrole VN kabelů se pracuje na 12h směny v nepřetržitém provozu. V továrně neustálé vedro, prach a hluk...takže po 12h v práci je člověk hotovej..
Zaměstněnecké benefity (ne pro všechny použitelné), pružná pracovní doba, work-life balance. Společné akce formou team buildingu organizované managementem, které ne každému byly k užitku, ale účast nutná .
Nefungující nový program, neskutečná chybovost, tím narušené
vztahy jak interpersonální, tak se zákazníky a dopravci. Nekoordinace
postupů s nadřízenými v Dánsku, nic se neřeší. Špatné vztahy s nadřízenými,
vyžadují patolízaly a neopodstatněný optimismus.
Pružnou pracovní dobu
Pružná pracovní doba je sice povolená, ale realita je jinde. Podle managementu můžete pracovat "pružně" ráno, odpoledne i večer.
Letitá tradice, jedinečné zaměstnanecké benefity, parkoviště pro zaměstnance, jídelna, roční fond pracovní doby, moderní vybavení pracoviště, promísení historie a nových trendů (ne každý oceňoval!) ve finančním odd. pestrá náplň práce; bohužel vlastník z Dánska se rozhodl pro přenesení účetnictví do Litvy!!!
Příliš velký rozhodovací vliv dánského spoluvlastníka, jeho nerespekt k českému trhu a tradicím a lidskému potenciálu. podlehnutí světového trendu k předávání důležitých složek fungování firmy externím společnostem tuzemským i mimo ČR!