Ultimate time flexibility - nobody cares when or where I work as long as the work is progressing.
I can change how we work and have flexibility of chosing what I will work at next
Working with bright and motivated people
Skvělí lidé, velká svoboda, žádný mikromanagement, autonomní týmy bez manažerů, dlouhodobá strategie.
Občas se firma někoho zbavuje ne úplně pěkným způsobem. Odchází-li kolega z ne vlastní iniciativy, většinou zůstává nepříjemný pocit "snad to takhle jednou neudělají mně".
A platy už nějakou dobu stagnují a asi ještě chvíli budou.
30dní dovolené, 3 sick days a extra volno na Covid shot
plný benefitní balíček
Vzhledem k tlaku na globální spolupráci v rámci conf callů a meetingů napříč časovými pásmy je velmi těžké skloubit pracovní a osobní život. Především EU se vždy přizpůsobuje USA a je to automaticky očekávané. Pokud jsou nějaká pravidla a procesy nastavena, téměř nikdy neplatí pro všechny stejně - což pochopitelně vytváří napříjemné dusno mezi lidmi a teamy. Z firmy po letech růstu se stalo spíše korporátní prostředí, které je plné politikaření a neotevřené komunikace.
moznost individualniho vybaveni, pokud nevyhovuje standardni
spoluprace mezi teamy obchod - support - R&D
pravidelne dotazy ohledne moznych vylepseni uvnitr firmy a jejich implementace
firemni skolka a dalsi benefity jako home office, sick days, atd.
momentalne jsem v procesu zlepsovani, takze je treba pockat co a jak bude zmeneno. :)
Společnost jede v režimu bezmanažerské struktury. Rozhodování proto není efektivní, je formou diskuze, což je časově náročné a pro méně průbojné lidi vysilující. Není dostatečně jasné, kdo má co konkrétně dělat. Je to na domluvě s ostatními členy týmu, a tak se náplň práce různě mění. Navíc si lidé z různých diskuzí odnáší různé vystupy a dochází proto k nedorozumění a rozladění. Můj subjektivni pocit je, že práce je vhodná spíš pro lidi, kteří si chtějí o práci povídat, než něco konkrétně dělat. Časté porady, pro které nezbývá čas na samotné úkoly.
Pozitivní je všeobecné nadšení, pohodová, velmi uvolněná a přátelská atmosféra a snaha lidi přicházet s nápady a vlastní iniciativou. Bohužel to obvykle vede odnikud nikam. Práce se dubluje, dělá a zase předělává. Stanovená pravidla mají tisíce výjimek, takže reálně skoro pro nikoho neplatí. Chybi řád. Společnost se velmi hezky chová k samostatným zaměstnancům, je to možný rozsáhlý home office, je tu flexibilní pracovní doba, pro mladší ročníky je zajímavé i možnost držení, kdy firma pořádá velké množství společných akcí. Firemní večírky jsou 2x ročně a fungují v nižším rozpočtu než by se u podobně velké firmy očekávalo. Nálada na nich je ovšem výborná.
Práci v týmu mladých lidí
Práce v týmu je založena na diskuzi. Prostředí je otevřené pro sdílení vlastních nápadů a podnětů. Pravidelně snídaně a nepravidelné potkávání po pracovní době tmelí kolektiv
Pružnou pracovní dobu
Pracovní doba je na dohodě. Neexistuje práce od do. Důležité je jako tým splnit objem práce.
Zaujala / nezaujala vás firma Y Soft Corporation, a.s.?