Perfect System, s.r.o.

Programování

Rodinná firmy, kde platí co se řekne. Dobrá domluva ohledně skloubení pracovního a osobního života. Ačkoliv odměna není nejvyšší na trhu, je to kompenzováno dodržováním pracovní doby, dobrou domluvou a férovostí ze strany zaměstnavatele. Je-li to jen trochu možné, vždy vyjde vstříc ať už se to týká práce či potřeby dovolené. Jistota a stabilita, lze předpokládat, že nehrozí zásadní odliv zákazníků v krizi, nesrovnatelně nižší rizika oproti cyklickým oborům. Některé benefity jako multisportka. Občasné firemní party. Pro někoho může být benefit - není třeba umět anglicky. Klientela je ryze česká, maximálně slovenská.
Dochází zde k určité fluktuaci lidí na některých úsecích, což komplikuje práci, kterou je potřeba díky specifičnosti produktu poměrně dobře a do hloubky pochopit, což nejspíše není z prvního pohledu zřejmé a odradí mnoho uchazečů. Odměna není top of the market, ale jak bylo zmíněno v kladech, je to vykoupené férovostí a work-life balancem. Kdo chce budovat velkou kariéru, může jít jinam, zde jsou díky rodinné struktuře klíčové posty jasně dané. Nelze o všem nezávisle rozhodovat viz. výše. Ne vše musí dávat hluboký smysl.
Napsáno:říjen 2024

Baví mě příjemná atmosféra, kolektiv, časová flexibilita. Benefitů by mohlo být více, ale mzda je férová.
Napsáno:říjen 2024

Velmi neformální a přátelská atmosféra. Plochá řídící struktura. Práce pro kulturu a sport - na IT firmu to není tak technokratické. Dobrá dopravní dostupnost přímo na zastávce TRAM a 10 min. na metro Anděl.
Většina zákazníků je "státní správa" a komunikace s nimi je někdy obtížná.
Napsáno:říjen 2024

Moderní kanceláře s moderním vybavením.

Neformální pracovní atmosféru
Přátelský kolektiv, který vždy pomůže.
Napsáno:listopad 2022

Stravenky a vstupenky na fotbal. Káva a ovoce na pracovišti
Nepříjemná firemní kultura a nesystematické vedení člověka, nezaučování. Chybí systém a řád. Kolektiv v rozpadu. Firma bohužel nabírá zaměstnance bez předchozích zkušeností a nejlépe bez vysoké školy. Dle toho je atmosféra velmi neprofesionální. Časté protizakaznické jednání i nadávky na klienty. Firma by si rozhodně měla vazit svých zákazníků a to jak pořadatelů tak jednotlivců, ale to tak bohužel není. Rovněž ocenění není. Pokud chce člověk odejít je hned za špatného. Pro shrnutí: firma mě nic nového nenaučila. Budu na ni vzpomínat jako na svou nejhorší pracovní zkušenost.
Napsáno:listopad 2020

- lístky na zápasy fotbalové reprezentace cca 1 za rok - příležitost naučit se základy IT. Dobré pro lidi bez jakýchkoli zkušeností. Počítejte ale, že vzhledem k odborné úrovni vrcholu dosáhnete už za cca 1 rok a pak bude zapotřebí jít dál. - firemní akce 2x za rok (bohužel jen 2x)
- Komunikace / férovost ze strany nadřízených. Nebere se ohled na názor jednotlivce nebo řadového zaměstnance - Nízká profesní / odborná úroveň zaměstnanců, kteří nejsou zvyknutí dodávání velkých enterprise řešení. To pak vede k řadě chyb například při komunikaci se zákazníky. - Nezvládnuté firemní procesy (například vedení týmů, planning..) - Nezvládnuté vývojové IT procesy (vývoj SW, prioritizace) - Testing (donedávna se netestovalo vůbec a i v současnosti chybí koncipovaný automatický přístup) - Zastaralé IT řešení (používaný jazyk, struktura dodávaného SW) - Chybící firemní vize. Je možné že existuje a není pouze komunikována. To pak vede k tomu, že zaměstnanci necítí jakékoli spojení s firmou.
Napsáno:prosinec 2019

Výhled z okna na Vyšehrad
Způsob interního jednání, firemní kultura, nepořádek.
Napsáno:říjen 2024

Velmi prozaměstnanecký přístup, mladý kolektiv, hezké prostředí.
Laxnost některých kolegů.
Napsáno:říjen 2021

Skvělý kolektiv, uvolněná atmosféra. Transparentnější jednání vedení než v jiných společnostech. Stravenkový paušál, ovoce, Multisport karta, občasný home-office, pružná pracovní doba. Šance se naučit něco nového, šance pro absolventy. Na spoustě věcí se dá domluvit, žádný korporát.
Napsáno:říjen 2021

Mladý a férový kolektiv, s pozitivním a většinou proaktivním přístupem k práci. S kolegy není problém zajít na například motokáry, pivo, výlet nebo podniknout jiné aktivity. Na firmě se mi líbí možnost seberealizace - vedení dokáže ocenit proaktivní nebo inovativní přístup. Na rozdíl od velkých nadnárodních firem, je o výsledky jednotlivce zájem a neztratíte se.
Napsáno:říjen 2021

Zaujala / nezaujala vás firma Perfect System, s.r.o.?