Sídlíme v Praze, ale najdete nás i v Brně, Opavě, Českých Budějicích, Plzni a Třebíči.
Týmovost jen to na čem si zakládáme.
Týmovost jen to na čem si zakládáme.
I v pracovní době se nasmějeme.
I v pracovní době se nasmějeme.
Netradiční benefity+9

Skupina ICZ

Dodavatel informačních technologií a systémová integrace

Jsme Skupina ICZ – přední český dodavatel IT řešení s širokým záběrem v různých odvětvích a technologiích. Zabýváme se klíčovými projekty v komerční i veřejné sféře s reálným pozitivním dopadem na život v Česku. Našim kolegyním a kolegům umožňujeme rychlý profesní růst, získávání certifikací a také nabírání zkušeností při spolupráci s našimi špičkovými odborníky. Vedle Prahy je najdete i v Brně, Opavě, Českých Budějicích, Plzni a Třebíči.

+ Volnost pracovního časového harmonogramu, i v home officech + Firma svým zaměstnancům věří, tedy je neomezuje + Moderní technologie dle našeho výběru + Na projektu se nešetří na technologické kvalitě + Otevřená diskuse, firma naslouchá našim názorům + Dobří kolegové
Napsáno:prosinec 2021

Skupina ICZ image 1
Skupina ICZ image 2
Skupina ICZ image 3
Skupina ICZ placeholder+9

Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina ICZ?

U této firmy máme ještě 12 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Skupina ICZ?