Léčebné lázně Mariánské Lázně a. s.

Ústavní zdravotní péče

Vas, lokalita
Prostredi, vrcholove vedeni

Firma apeluje na socialni program. Neprepina zamestnance. Ma historic na trhu.
Napsáno:květen 2020

Ve firmě se najde pouze pár výjimečných kolegů, kteří jsou naprostý poklad. Dávají do své práce maximum, milují ji a pravděpodobně by to dělali i zadarmo, kdyby nebyla potřeba peněz. Na firmě oceňuji velmi dobrou platební morálku, výplata chodila s absolutní pravidelností, také snaha o vzdělávání zaměstnanců
Celkově je problematický přístup manažerů - podřízení je příliš nezajímají, vnímají je jako kus, často nesdělují informace týkající se přímo zaměstnanců, benefity si nechávají pro sebe, slíbí hory doly - ale zlepšení nějakého problému se velmi často nekoná. Práce je také nepříliš dobře placená. Člověk musí dlouhodobě pracovat za tři, protože ve firmě se najde i dost ulejváků - což schopné lidi demotivuje a odcházejí.

Je to silná , stabilnou společnost s vedením , která si váži obhcodu a staví na přírodních léčebných metodách.
Stabilizovat kvalitní zaměstnance se zameřením na mzdové ohodnocení.
Napsáno:leden 2018

Jedná se o zaměstnavatele, který vlastní největší komplex hotelů v Mariánských Lázních, čili je zde velice slušná jistota práce. Společně s faktem, že tato společnost má opravdu obrovské renomé u zahraniční klientely, a to převážně ruské.
Rozhodně, na velikost a jméno této firmy dopadá fakt, že z Mariánských Lázní nabízí jedny z nejnižších platů, jak pro zdravotnický personál, tak pro personál jiných úseků. Zároveň s tím, nebudu jmenovat hotel, stále více hostů si stěžuje, což poukazuje na upadající kvalitu jak stravování, tak i služeb - Jsem velice přesvědčen, že to spolu má úzkou souvislost. Stále se vymýšlejí inovace, ale nad základním pilířem se nikdo nepozastaví.
Napsáno:září 2017

Týmová spolupráce
Personalistika, mzda, marketing
Napsáno:říjen 2021

mzda
Napsáno:květen 2020

Nekoncepčnost. Zastaralé vedení zaměstnanců. Špatné nastavení procesů.
Napsáno:květen 2020

Výplata chodí včas Možnost dalšího vzdělávání formou kurzů (vztahující se k profesi, jazykové kurzy atd.) Benefity (poukázky na regeneraci, akce pro děti, zlevněný oběd a další) V Nových Lázních ředitel, s kterým se dá mluvit Renomé Lázní v ČR i zahraničí Krásné prostory hotelu jsou plusem i pro zaměstnance, je to příjemné pracovní prostředí.
Z pohledu balneo provozu: Některé masérny jsou poněkud těsné, je frustrující tam pracovat Když si klient stěžuje, vedení vyslechne pouze jeho a na zaměstnance se nebere zřetel. Hodnota příplatků na výplatní pásce mnohdy neodpovídá výkonům na pracovišti. Dlouhodobě se mi nelíbí způsob léčení hostů, není neobvyklé, že mají třeba 10 procedur denně, což se neslučuje s mojí ideou léčby a lázní obecně, hraničí to s čistým byznysem, nikoliv léčbou.

Příležitost využít cizí jazyky
Lázně léčí spoustu zahraničních hostů, takže kromě češtiny využijete zpravidla německý a ruský jazyk. Angličtinu využijete na většině pozic spíše zřídka. Pokud si chce zaměstnanec doučit cizí jazyk, lázně nabízí jazykové kurzy.

Rozmanitou práci
V lázních je spousta profesí, které je potřeba obsadit, tudíž si můžete vybrat z různých profesí, od Administrativy po Zdravotní sestru. Jelikož jde převážně o práci s lidmi, o rozmanitost práce není nouze. Navíc pokud to Vaše vzdělání dovoluje, můžete například vykonávat činnost Vašeho kolegy v případě potřeby.
Napsáno:únor 2019

U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Léčebné lázně Mariánské Lázně a. s.?