Doosan Škoda Power a.s. image 1

Celková spolupráce60 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

61 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 37 %
Za moji práci mě platí slušněříká 1431 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 1737 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 614 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 614 %
Zaměstnanci doporučují
Pružnou pracovní dobu
doporučuje 23

Pro kancelářské pozice je jednou z hlavních výhod této firmy pružná pracovní doba. Zaměstnanec tedy musí být přítomen v práci od 10 - 14 hodin, ale zbylou část pracovní může odpracovat dle svých potřeb. Pevná část pracovní doby se nevztahuje na lékaře či jiné záležitosti, které zaměstnavatel proplácí. Je velmi výhodné mít možnost, plánovat si alespoň část svého času.

Práci v mezinárodním prostředí
doporučuje 23

Společnost působí po celém světě.

Příležitost využít cizí jazyky
doporučuje 22

Denně probíhají jednání se zákazníky i dodavateli v angličtině a španělštině. V poslední době je vítána i němčina. Pokud jde o interní komunikaci, jedná se česky, nebo v případě účasti cizinců anglicky. Jde o zaměstnance ve vedení firmy, realizaci projektů, obchodě, IT, atp. Vyjádření, že lidé nejvíce ocení využití znalosti cizích jazyků, bych takto neformuloval. Je to jen jeden z důležitých předpokladů, jak se ve firmě prosadit.

doporučuje 21

Firma patří do světové špičky v oboru parních turbín. Musí umět předvídat a optimálně reagovat na konkrétní požadavky zákazníka. Jde o dodávky nových strojů, doplněné o celou řadu nakupovaných zařízení, systémů a služeb. Provádí také rekonstrukce a modernizace vlastních zařízení, ale i zařízení ostatních výrobců. Musí proto neustále rozvíjet svoje kompetence v oblastech technického vývoje, obchodování, výroby, realizace staveb a poskytovaní služeb.

doporučuje 20

Zaujala / nezaujala vás firma Doosan Škoda Power a.s.?