V tuto chvíli tu jsou ještě lidé, se kterými je radost spolupracovat, jsou ochotní, poradí, naučí a vysvětlí a to napříč celou firmou.
Není nebo pouze není prezentovaná dlouhodobá strategie společnosti. Spousta oddělení se chová jako firma ve firmě. V této chvíli velká restrukturalizace a vůbec nejasná budoucnost energetiky se projevuje na snižování stavů, minimálním investování do rozvoje. Dále je tu zbytečně složitý sytém, který firmu dělá nepružnou.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Doosan Škoda Power a.s.?
Pracovní doba 7,5 h/týdně, 5 neděl dovolené, kantýna, bonusy
Lidé většinou v pohodě.
Zaměstnání jsem opustila kvůli jednomu člověku ve vedení společnosti, do jehož kompetence jsem se (po sedmi předchozích spokojených letech) dostala. Jeho arogantní a velmi chaotické jednání mě z Doosanu vypudilo.
Nefunguje tu žiaden systém zadávania práce, človek tu doslova „varí z vody“. Šetrí sa tu na ľuďoch. Nemajú problém pustiť kvalifikovaného a skúseného kolegu a nahradiť ho neskúseným absolventom. Strašne veľa birokracie. Ďalej vedenie tvrdí, že chce progres ale stavia na zabehnutých kolegoch ktorý niečo robia 100rokov a ináč to proste nebude aj keby ste mali lepšie riešenie, proste „NIE“! Komunikácia medzi jednotlivými úrovňami nadriadených je katastrofa. PLM systém zaspal dobu ale riadne a hlavne všetky nelogické postupy a nekonečno výnimiek. Viac krát som sa stretol s tým, že vedenie niečo povie a potom to s čistým svedomím nesplní a pritom sú to veci v ich kompetencií (ponúkané benefity, nezmyselné členenie dohodnutej mzdy...). Ďalej obrovská fluktuácia ľudí.
Lepší sociální zázemí ve věžáku pro inženýrskou základnu, mám tím na mysli především chybějící solidní sprchu. Je pouze jedna sprcha v 7. patře, která není udržována v čistotě a nepůsobí důstojně. Speciální kapitolou je hektická příprava strategických plánů. Zde bych preferoval větší rozvahu a klid + stanovení dostatečných kapacit jak to příprava v oblasti nových směrů zasluhuje.