Doosan Škoda Power a.s. image 1
Doosan Škoda Power a.s. image 2
Doosan Škoda Power a.s. image 3

Doosan Škoda Power a.s.

Výroba turbín

V tuto chvíli tu jsou ještě lidé, se kterými je radost spolupracovat, jsou ochotní, poradí, naučí a vysvětlí a to napříč celou firmou.
Není nebo pouze není prezentovaná dlouhodobá strategie společnosti. Spousta oddělení se chová jako firma ve firmě. V této chvíli velká restrukturalizace a vůbec nejasná budoucnost energetiky se projevuje na snižování stavů, minimálním investování do rozvoje. Dále je tu zbytečně složitý sytém, který firmu dělá nepružnou.

Práci v mezinárodním prostředí
Společnost působí po celém světě.
Napsáno:leden 2020

1) Práce na nestandardním produktu 2) Kolektiv spolupracovníků 3) Možnost projekční poznatky konfrontovat s praxí při uvádění do provozu
Zavedl bych možnost home office.
Napsáno:leden 2020

Flexibilní pracovní doba; pracovní doba 7,5 hodin; dalsi benefity-cafeterie, prispevek k penzijnimu pojisteni
Chybi moznost homeoffice Malo flexibilni ve smyslu prijimani zmen a prosazovani novinek ve vsech smerech
Napsáno:září 2019

Seriozní zaměstnavatel, podpora a komunikace
nepodstatné
Napsáno:listopad 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Doosan Škoda Power a.s.?
Pracovní doba 7,5 h/týdně, 5 neděl dovolené, kantýna, bonusy Lidé většinou v pohodě.
Zaměstnání jsem opustila kvůli jednomu člověku ve vedení společnosti, do jehož kompetence jsem se (po sedmi předchozích spokojených letech) dostala. Jeho arogantní a velmi chaotické jednání mě z Doosanu vypudilo.
Napsáno:červen 2019

Flexibilní prec. doba, možnosť cestovať,
Nefunguje tu žiaden systém zadávania práce, človek tu doslova „varí z vody“. Šetrí sa tu na ľuďoch. Nemajú problém pustiť kvalifikovaného a skúseného kolegu a nahradiť ho neskúseným absolventom. Strašne veľa birokracie. Ďalej vedenie tvrdí, že chce progres ale stavia na zabehnutých kolegoch ktorý niečo robia 100rokov a ináč to proste nebude aj keby ste mali lepšie riešenie, proste „NIE“! Komunikácia medzi jednotlivými úrovňami nadriadených je katastrofa. PLM systém zaspal dobu ale riadne a hlavne všetky nelogické postupy a nekonečno výnimiek. Viac krát som sa stretol s tým, že vedenie niečo povie a potom to s čistým svedomím nesplní a pritom sú to veci v ich kompetencií (ponúkané benefity, nezmyselné členenie dohodnutej mzdy...). Ďalej obrovská fluktuácia ľudí.
Napsáno:březen 2019

Velmi zajímavá práce, technika, pružná pracovní doba.
Platové podmínky techniků, atmosféra, spousty administrativy a adm. pracovníků.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:prosinec 2018

Zajímavá náplň práce. Slušné ohodnocení a benefity. Stabilita. Příjemný kolektiv. Někdy je vedení trochu kostrbaté, ale to je daň za tak velkou firmu.
Občas strach vedení z rozhodnutí.
Napsáno:listopad 2018

Lepší sociální zázemí ve věžáku pro inženýrskou základnu, mám tím na mysli především chybějící solidní sprchu. Je pouze jedna sprcha v 7. patře, která není udržována v čistotě a nepůsobí důstojně. Speciální kapitolou je hektická příprava strategických plánů. Zde bych preferoval větší rozvahu a klid + stanovení dostatečných kapacit jak to příprava v oblasti nových směrů zasluhuje.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:červen 2018

dílčí obměna top managementu by prospěla otevřenější firemní kultuře a lepším vztahům mezi zaměstnanci
Napsáno:duben 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Doosan Škoda Power a.s.?