zastaralé postupy v administrativě/pravěký docházkový systém
zkostnatělé vedení firmy, které je pomalé a podporuje pokrytectví a udavačské chování.
opak otevřené komunikace
slovo a pojem firemní kultura zde neznají - (takto jsem si představoval/a práci za komunismu)
vedoucí je člověk, který by neměl pracovat s lidmi - šokující arogantní chování až nezájem..
Zkostnatělé vedení firmy, které je pomalé v rozhodnutích a podporuje pokrytectví a udavačské chování. Naopak nechce být slyšen zdravý názor. Častá je také umělé vytvářená práce pro práci, podporována nesmyslných procesy. Na vedoucích postech jsou lidé, kteří neumějí mluvit a jednat s lidmi.
Firma je finančně stabilní, vedení spíše neriskuje v oblasti byznysu, prodává prověřena generika již dlouhá léta.
Skvěle benefity, které jinde nemají; úžasní nadřízení, kteří motivují; v neposlední řadě skvělý kolektiv
Nenapadá mě žádné negativum
Pružnou pracovní dobu
Lze přijít kdykoliv do 9 hodin do práce a odejít od 11 dál. Jen je nutné dopracovat měsíčně požadovaný počet hodin definovány v HPP či zkráceném úvazku
+ stabilní firma
+ fajn kolegové - na našem oddělení i při spolupráci s lidmi z jiných oddělení, se kterými jsem v kontaktu - spokojenost
+ fajn šéf - vstřícnost, podpora, podpora osobního růstu, tolerance, respekt - prostě taky spokojenost
+ benefity - jazyk, multisportka...
+ firma roste, nabírá lidi, business je rozjetý a ambice a plány do budoucna, zajímavé projekty, není to nuda nebo rutina, dynamické prostředí (hodně věcí se mění - to nemusí vyhovovat všem)
+ aktivní využití angličtiny během pracovních schůzek
Některé procesy by mohly být líp nastavené - prostor pro zlepšení. Firma rychle vyrostla, toto je "daň" za růst
Příležitost spolupracovat na zajímavých projektech
Podpora v seberozvoji
Firma investuje do zaměstnanců , možnost studia cizích jazyků dle vlastní volby - jako benefit
Hezky se rozvíjí firemní kultura
Nastavené procesy a řád
Omezené parkování v areálu Brumlovka
Je třeba zapracovat ještě více na digitalizaci procesů
U této firmy máme ještě 13 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?