zastaralé postupy v administrativě/pravěký docházkový systém
zkostnatělé vedení firmy, které je pomalé a podporuje pokrytectví a udavačské chování.
opak otevřené komunikace
slovo a pojem firemní kultura zde neznají - (takto jsem si představoval/a práci za komunismu)
vedoucí je člověk, který by neměl pracovat s lidmi - šokující arogantní chování až nezájem..
Příležitost spolupracovat na zajímavých projektech
Podpora v seberozvoji
Firma investuje do zaměstnanců , možnost studia cizích jazyků dle vlastní volby - jako benefit
Hezky se rozvíjí firemní kultura
Nastavené procesy a řád
Omezené parkování v areálu Brumlovka
Je třeba zapracovat ještě více na digitalizaci procesů
Zkostnatělé vedení firmy, které je pomalé v rozhodnutích a podporuje pokrytectví a udavačské chování. Naopak nechce být slyšen zdravý názor. Častá je také umělé vytvářená práce pro práci, podporována nesmyslných procesy. Na vedoucích postech jsou lidé, kteří neumějí mluvit a jednat s lidmi.
Security and stability
Firma je finančně stabilní, vedení spíše neriskuje v oblasti byznysu, prodává prověřena generika již dlouhá léta.
Skvěle benefity, které jinde nemají; úžasní nadřízení, kteří motivují; v neposlední řadě skvělý kolektiv
Nenapadá mě žádné negativum
Flexible working hours
Lze přijít kdykoliv do 9 hodin do práce a odejít od 11 dál. Jen je nutné dopracovat měsíčně požadovaný počet hodin definovány v HPP či zkráceném úvazku