Firemní atmosféra v kostce
Celková spolupráce76 %
Výše příjmu
Míra spokojenosti
71 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.
Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?
Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 2633 %
Za moji práci mě platí slušněříká 2329 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 1519 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 57 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 1215 %
Zasloužíte si dostat přidáno…
…slýcháte tohle u vás ve firmě? Řekněte o tom ostatním lidem, jak to máte s příjmem.
Zaměstnanci doporučují
Možnost kariérního postupu
doporučuje 52
doporučuje 48
Pružnou pracovní dobu
doporučuje 41
Volnost a samostatnost
doporučuje 37
Je řeč o práci asistentky. Na mě pozici, to bylo tak, že mi nadřízený zadal práci a datum do kdy musí být hotová. Jak si práci udělám, kdy apod., už bylo jen na mě, což považuji za samostatnost. Volností bylo myšleno například právě vyřízení si nějakých soukromých věci i v práci, dále jste měli volný čas tehdy, kdy práce byla hotova, jelikož v této společnosti se podstupují častá školení, porady, cesty do Prahy, tak během těchto činnosti jste měli čas a volnost, kafe a snídaně, pokec s kolegyní byl běžný. Jak říkám svým způsobem je to fajn práce, že jste flexibilní, ale zase je hodně a furt, co se učit a taky velký nápor na psychiku.
Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 36
Firma BCAS Vás rozvíjí nejen v kariérním světe, ale zároveň si nové dovednosti přenesete do svého osobního života. Co nejvíce oceňuji konkrétně je komunikační dovednosti. Jsem velmi komunikativní člověk, ale ve firmě jsem se naučila správně volit slova podle dispozic daného člověka.