Je tu silný důraz na osobnostní rozvoj. Také na finanční gramotnost a budování osobního investičního majetku. Líbí se mi, že můžeme našim klientům pomoci v oblastí investic, realit, hypoték, využití finančních produktů k úsporám na dani, .... Klienti hodnotí naši práci skvěle. Máme s naším týmem hodnocení Net Promoter Score nad 90 (!).
Co mě vytáčí, že občas lidé (většinou mimo BC, většinou potenciální klient, potenciální spolupracovník) něco slíbí, a nedodrží slíbené. To je ale bohužel u lidí běžné. Naštěstí mám luxus, že si můžu vybrat spolupracovat s těmi se kterými chci spolupracovat já.
Práci, co dává hlubší smysl
Není lepší odměna, když vás klient pozve na kolaudaci svého nového domu a poděkuje vám, že ho má díky vám. Že by ho v životě nenapadlo, že si vysněný dům může dovolit. Nebo klientova rodina díky investování do finančních a nemovitostních aktiv zbohatne. Nebo klient po težké autonehodě, kdy nemohl rok pracovat, vám poděkuje, že kdyby neměl pojištění příjmu, investiční nemovitost, kterou mohl se ziskem prodat, tak by neměl na splácení hypotéky a rodina by přišla o střechu nad hlavou.
Protože působí v branži, která prochází rychlým rozvojem. Vznikají nové finanční produkty, například DIP. Mění se legislativa, klienti. V oblasti realit jsou nové developerské projekty, nemovitosti v zahraničí.
U této firmy máme ještě 23 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?