Nedostanete ani stravenky, jen 4 týdny dovolené, nikdo vás pořádně nezaučí a čekají zázraky. Žádné benefity, žádný volný víkend. A pak vás ještě vyhodí.
Zaučování je běh na dlouhou trat' i po dvou letech je stále se co učit, spokojenost závisí od přímého nadřízeného, který je v každém projektu jiný. Líbí se mi, že zde lze nejen přecházet z projektu ne projekt, ale i měnit trh práce. Nejdřív jsem pracovala na českém nyní na polském trhu. Člověk si tak může rozšířit obzory.
Je to korporát, takže některé věci nemáte šanci změnit, ikdyž máte okolo sebe mnoho lidí, kteří vás rádi vyslechnou.
Práci bez přesčasů
Je tam fixní pracovní doba, zalogujete se napr v 8:00 a vylogujete 16:30 a nic nehori natolik, abyste proste presne v 16:30 zaklapli notas a sli domu (pokud nepracujete s domu :-)
B2b projects
HR is very helpful
management in B2B projects very considerate, friendly and really 'think human'
stable international company with many opportunities to develop your carrier
if not satisfied in your current position, management or HR helpful with offer of other projects or position - corporate - many positions to offer
possibility to improve language skills, internationals teams
B2C projects
B2C management - hard to reach, not interested at all in employees
B2C - salary did not change after years of working, only responsibilities rise - can be individual - depends on project you work for
- need to check your payslip as sometimes, there are mistakes
- contribution from employer to pension insurance starts only after 3 years working there and its small amount
Jak by mi to sedlo ve společnosti Concentrix Czech Republic, s.r.o.?
přátelská nálada ve firmě, vždycky můžu požádat o podporu a získat ji, zajímavé platební bonusy a firemní benefity, pravidelně teambuildingove aktivity, možnost práce z domova
je to outsourcingová firma, takže pracujeme pro velke korporace, ale citim se jako zamestnanec druhe kategorie; pracují na stejné pozici jako moji kolegové zaměstnaní přímo v korporaci a mám více povinností, nižší plat, jiné pracovní podmínky
Práci bez přesčasů
nikdy mě nikdo nenutil, abych dělala přesčasy ani jsem necítila potřebu je dělat; když svou práci nestíháte, stačí říct a firma se to bude snažit nějak vyřešit
ve firmě je zkušený teám trenérů, kteří pomáhají se školením nových zaměstnanců; je to dobrá nabídka na získání zkušeností a uplatnění jich v další praxi
Po změně managementu jsou viditelné změny z procesech, v komunikaci.
Firma udělala obrovský krok v digitalizaci a možnosti v práci z domova (na projektech, podporovaných klienty a pro zaměstnance, kteří mají dobrou produktivitu).
Krásné prostředí kanceláří, ovoce na pracovišti, multisport karty, benefitní karty, zákaznické slevy.
Zaměstnanci se schází i mimo pracovně, krásné spojení mezinárodních týmů...
běžné mínusy korporátních firem (ale vyvážené spíše plusy stabilní silnou mezinárodní skupinou)
dozvuky chaosu z minulosti (kde ale nyní vidíme stále lepší strukturovanost v procesech, měsíc od měsíce lepší)
Možnost práce při studiu
Možnost rozvíjet se v cizích jazycích, ideální praxe pro studenty a ideální start kariéry
Management firmy se vždy snaží najít vhodnou pozici, i když některý z projektů se třeba utlumuje. Zároveň vznikají nové projekty a firma komunikuje i se svými bývalými zaměstnanci, kteří se rádi do firmy vrací.
Kolegové, fajn tým
Docela dobrý plat
Možnost práce z domova
Spojit se s HR je skoro nadlidský úkol
Nepříjemní vedoucí, které nezajímá názor podřízených
Od nástupu dosud se několikanásobně zvětšilo množství práce, kterou děláme, ale plat zůstal stejný
Náplň práce neodpovídá tomu, co mi bylo řečeno na pohovoru a po nástupu
Full-time call centrum
Žádné možnosti osobního ani kariérního rozvoje
Kolegové jsou fajn ale všichni teď odchází.
Kancelář blízko METRO
Velmi špatný přístup managementu (no care, no feedbacks, no coaching)
Málo benefitů
Šetří se na všem (nebyl ani Vánoční večírek :D :D )
Obecně nálada není nejlepší.
Firma se opravdu snaží jednat podle svého motta "Think human", protože všichni kolegové a nadřízení si na vás vždy udělají čas a pomohou, jak nejlépe mohou.
Moje nadřízená je skvělý pozitivní člověk, který umí ocenit práci druhých a podpořit je. Firma se neustále rychle vyvíjí a člověk se proto opravdu nenudí, každý den je jiný, takže se pořád učím nové věci.
S rychlým vývojem přichází občas také stres a mírný chaos v řízení projektů, nicméně firma má opravdu na srdci věci strukturovat a automatizovat.
Zajímavá práce
Super benefity
Přátelský kolektiv
Možnost home-office
V případě nespokojenosti i možnost změny projektu
Každý projekt funguje jinak
Snadná domluva s HR