Velmi si cením vysoké míry autonomie a důvěry, které mi byly svěřeny při plnění úkolů, stejně jako prostoru pro vlastní kreativitu. Zároveň považuji za důležité získávat konstruktivní zpětnou vazbu od nadřízených a být směrován v souladu s cíli, vizí a strategií společnosti Raben Group.
Významným přínosem je také možnost spolupráce nejen s kolegy z různých oddělení, ale i s kolegy z dalších business unit napříč celou skupinou Raben. Tato synergie přináší cenné sdílení know-how, osvědčených nástrojů a funkčních postupů.
V neposlední řadě si velmi vážím přátelské atmosféry v našem nejbližším týmu, kde nechybí pozitivní energie a dobrá nálada;-)
Hezké benefity, ovoce a káva na pracovišti, každý rok nové body v cafeterii, hezké firemní akce pro zaměstnance. Rodinné prostředí. Hezké zázemí. Možnost kariérního růstu.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Raben Logistics Czech s.r.o.?
Pár velmi dobrých lidí...
Bohužel jeden to kazí celku(a za 1/2 odvedené práce má stejný plat) a vedení to nevidí...
Ocenění zaměstnanců dle opravdu odvedené práce tu nefunguje...
Jeden se snaží, druhý se snaží práci vyhnout, a oba dostanou stejně...
Druhý ještě "nahnanou prac.dobou(i když neodpracovanou)" získá dokonce více ...
Špatná informovanost o dění ve společnosti, komunikace mezi pobočkami, nízké mzdové ohodnocení a nulový meziroční nárůst mzdové složky u neVIP zaměstnanců, nemožnost kariérního růstu
V Rabenu jsou fajn lidé na nižších pozicích. Samotné vedení v rámci Raben - Brno je špatné. Kdo je kuřák, tak jistě hodně ocení tolerantnost, protože zde kouří cca 75% lidí a doba není téměř nijak omezena.
Nelíbí se mi jednání ze strany vyšších pozic, kdy dostanete výpověď během pár dní, protože je potřeba snižovat stavy. Nikdo vám předem neřekne nic, co by vám jen trochu napovědělo, že výpověď přijde.
přístup vedení co se tykalo udržet si dobré pracovníky a nebo sehnat nové,na místo brigadníku co nerozuměli česky
sliby že něco bude ale nikdy nic nebylo
Nejdůležitější je, že peníze chodí, přesně jak mají. Dále potom je to fakt, že práce je různorodá a není to každý den stejně. Po zaučení se dá spousta věcí ulehčit a naslouchají novým nápadům.
Pracovní doba noční směny, vytvoření rezervy ať co se týče pracovníků nebo i možnosti nakladek.