SYNER, s.r.o. image

SYNER, s.r.o.

Výstavba bytových a nebytových budov

Přátelský kolektiv, technické zázemí a možnost získávat zkušenosti od kolegů
Nemohu si vzpomenout na žádná negativa, vždy se v práci na všem domluvíme.

pružnost pracovní doby, kolegialita, home office, tah za jeden provaz. Pracovní prostředí

Společnost působí na trhu více jak 30 let: Neznamená to, že by nebyly problémy, ale je zřejmé, že společnost dokázala překonat krize a postupně dokázala navyšovat stavební obrat. Též výhled staveb na následující období nevypadá špatně.
Napsáno:březen 2024

Dané postupy / pravidla a současně prostor pro realizaci vlastních nápadů.
Asi jako všude: původně připravené plány a termíny se musí podřizovat nahodilým změnám s vyšší prioritou.
Napsáno:březen 2024

Naprostá empatie mého nadřízeného. Mám nejlepšího šéfa na světě.
Napsáno:březen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti SYNER, s.r.o.?
pohodová atmosféra firmy
Napsáno:březen 2024

Oceňuji spolupráci s kolegy. Profesně jsou většinou na vysoké úrovni. Většina kolegů se mnou jedná slušně a pracovní úkoly řešíme v zájmu rychlého a efektivního výsledku. Společnost nabízí mnoho mimopracovních benefitů, které rád využívám. Pracovní úkoly lze častěji řešit v rámci pracovních cca 10 hodin, což lze v dnešní době brát za rozumné rozložení.
Někteří jedinci ve vedení by měli více vnímat své podřízené jako spolehlivé a oddané kolegy, kdy většina zaměstnanců řeší své úkoly jako by šlo o jejich firmu. S tím tedy jednat s respektem a občas také své podřízené "stačí" i pochválit. Někdy mám pocit, že se spíše jen rozdávají úkoly, ale zpětná vazba není motivující - jak se někdy bohužel děje, prohlásí se ZA TO JSTE PLACENI.
Napsáno:březen 2024

Jistota práce Silná a stabilní firma Zajímavá práce díky které poznám i spoustu míst
Asi trochu lepší komunikace na stavbách.
Napsáno:březen 2024

jsem zaměstnanec a matka. Pokud mám dítko nemocné, jdeme na kontroly atd. není problém dostat volno, popř. lze čerpat sickday nebo home office. Na fa.parkoviště mohou i soukromá auta. Firma nabízí tkz.pitný režim.
Napsáno:březen 2024

Loajální a přátelský kolektiv, zajímavé teambuildingové akce, které tmelí kolektiv, motivační systém finančního ohodnocení, motivující benefity - výuka anglického jazyka, velmi propracovaný systém tvorby produktu práce
Vždycky by se dalo samozřejmě něco vylepšit, např. vyšší základní mzda, lepší komunikace s některými výjimkami z kolegů, a sem tam i něco na systému produktu práce, ale vzhledem k tomu, že jsem v praxi již 25 let a před tím, jsem pracoval již v několika firmách, v naší společnosti pracuji již téměř desátým rokem a jsem velmi spokojený.
Napsáno:březen 2024

Vše OK. Hlavně spolupracovníci s kterými si velmi dobře rozumím.
Napsáno:březen 2024

Zaujala / nezaujala vás firma SYNER, s.r.o.?