Firma pusobi na trhu jiz pres 27 let a od vzniku dlouhodobe roste a patri mezi leadery trhu, i presto ze je v tradicnim odvetvi tak neustale hleda a vyuziva nove inovativni zpusoby, procesy a technologie.
Náročné úkoly
Realizujeme zakazky pro nejvetsi privatni investory na uzemi CR a to odrazi hlavne kvalitu a tim i spojene ocekavani
jsem zaměstnanec a matka. Pokud mám dítko nemocné, jdeme na kontroly atd. není problém dostat volno, popř. lze čerpat sickday nebo home office. Na fa.parkoviště mohou i soukromá auta. Firma nabízí tkz.pitný režim.
Loajální a přátelský kolektiv, zajímavé teambuildingové akce, které tmelí kolektiv, motivační systém finančního ohodnocení, motivující benefity - výuka anglického jazyka, velmi propracovaný systém tvorby produktu práce
Vždycky by se dalo samozřejmě něco vylepšit, např. vyšší základní mzda, lepší komunikace s některými výjimkami z kolegů, a sem tam i něco na systému produktu práce, ale vzhledem k tomu, že jsem v praxi již 25 let a před tím, jsem pracoval již v několika firmách, v naší společnosti pracuji již téměř desátým rokem a jsem velmi spokojený.
U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?