Celkově zde ve firmě jsou benefity na dobré úrovni, ale atmosféra ve firmě je teď negativní vzhledem ke změnám ve společnosti
Velmi se zde zvedla fluktuace ve společnosti a začalo odcházet hodně dlouhodobých zaměstnanců, celkově se klima a atmosféra ve firmě za určitou dobu velmi zhoršilo, zhoršila se komunikace managementu vůči podřízeným, soukromý a pracovní život není možné vyvážit
Dobry kolektiv, ale všichni jsme momentálně na HO. Platově zajímavé, ale pouze na vyšších pozicích, benefity jsou super až na zaměstnanecké slevy, které jsou k smíchu. Tuto firmu doporučuji pokud hledáte pohodovou práci, pěkné zázemí a práci s průměrným výdělkem (na pohovoru si řeknete víc 😉)
Zaujala / nezaujala vás firma Nokian Tyres s.r.o.?