Vedoucí perfektní
Kolektiv nic moc, jako všude
Peníze úměrné práci, tak ve zkušební době pak už ne.Zakladní mzda opravdu nízká.Bez provizí celkové k ničemu protože z této mzdy se v dnešních době nedá vyžít ani pro jednu osobu.
Benefity Cafeteria a závodní jídelna kde vaří opravdu dobře.
Jídlo je částečně dotováno.
Jinak benefity žádné.
Spokojenost celková 3 z 5.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Pražská plynárenská, a.s.?
Celkově je to práce pro osoby co mají hodně trpělivosti, netouží po velkých změnách. Vše trvá, management mění názory dost často a autoritativně. Na druhou stranu zde i lehce průměrný jedinec nebývale vynikne, když chce. Skladba zaměstnanců je cca 60% pracují zde x let, případně by se neuplatnili jinde, 30% standartní průměr, 10% co táhne celou firmu. Velmi záleží do jakého oddělení nastoupíte, zde platí, ze nadřízený dělá vaši práci a stále platí, že vedoucí je vedoucí leckdy nezávisle na jeho zkušenostech a odbornosti.
Hodně osob je zde za zásluhy či ze známosti, jejich kvalifikace je zcela nedostačující pro jejich vlastní pozice.