vždy mi vyšly kolegyně/vedení vstříc s plánováním směn, vždy poradily konstruktivně, panovalo tam v rámci zaměstnanců skvělý prostředí
přišlo mi, že firma je přílišně zahleděná do papírových formulářů, ikdyž by to určitě šlo snáz. taky mi časem začalo vadit, jak se chovali zákazníci (často drze, urážlivě) , ale to není chyba firmy, spíš charakteristika pozice
Jak by mi to sedlo ve společnosti Pražská plynárenská, a.s.?
Dobrá lokalita v Praze na Národní třídě
Chutné a dobré závodní stravování
Pro toho kdo nemá rád open space, jsou zde malé kanceláře
-neférové jednání ze strany nadřízeného
-používání metody cukru a biče, spíše jen biče
-neexistující adekvátní zpětná vazba
-osobní ohodnocení záleží jak se nadřízený vyspí a mzdový výměr připomíná spíš trhací kalendář
-nedodržení slibů při pohovoru
-reálně se tu aplikuje pevná pracovní doba a velmi omezeně HO
-společnost je celkově velmi zkostnatělá, procesy velmi zastaralé bez ochoty je nějak zlepšit
-velmi netýmové chování, spíše až žalování na kolegy
-žádné školení, žádný rozvoj zaměstnanců
-mnoho lidí je tu za zásluhy, ale odbornost jim chybí
-velmi chaotické a často se měnící zadávání úkolů
-spokojenost celkově asi s ničím
Kdyz se clovek snazi v obchode, tak si muze vydelat krasne penize, ale to je vsude. Me se libi v praci super kolemtiv, benefity pro zamestnance a spoustu dalsich zajimavych vyhod.
U této firmy máme ještě 21 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?