Agnostix využívá moderní technologie a nástroje, díky čemuž jsem napřed před konkurencí. Agnostix si zakládá na kvalitě a vzhledem k tomu, že s touto vizí se také ztotožňuji, naprosto jsme si sedli.
Jsme nadšený z kolektivu, který v Agnostix máme. Ne jen, že jsou všichni špičkou ve svém oboru, ale zároveň jsou skvělí i po lidské stránce. Na firemních večeřích se mi opakovaně stává, že si vždy dobře popovídám, nehledě na to, vedle koho sedím :) Líbí se mi, že při náboru se na lidskou stránku hledí stejně tak jako na profesní. A nabírají se jen ti, kteří do firmy zapadnou z obou hledisek.
Agnostix je výjimečný zaměstnavatel, pro mě na pracovním trhu sveho druhu úkaz. Všeobecné naladění, že všechno jde, lidský i profesní support jak od vedení, tak od kolegů, v práci se skutečně klade důraz na kvalitu, užitečnost, inovativnost a řešení, která dávají smysl. Navíc má člověk pocit, že do práce chodí mezi partu kamarádů, nikoliv jen kolegů. Bonusem jsou také smysluplné benefity a společné akce, na které člověk chodí rád a ne protože by měl nebo musel. Atmosféra je uvolněná, férová a respektující a poprvé taky pociťuju sounáležitost s firmou a hrdost na firemní úspěchy.
Jsem naprosto nadšený z jednání celé komunity, protože si jsou všichni rovni. Není to úplně dlouho co jsme ve firmě a i když jsme z jiné komunity, tak jsme si sedli a přijde mi, že mě všichni přijali. Jsou tam lidi, kteří i když vás neznají, dokáží vám naslouchat a bavit se o všem možném. Výborné je, že se dá na stejné vlně bavit i s vedením firmy. Co se týká pracovní náplně, tak práce je kreativní, někdy by mohla být lépe organizovaná, ale ve výsledku to k sobě takhle patří. Takže za mě top.
Aktuálně jsem na nic s čím bych nebyl spokojen nepřišel.
- Férové jednání
- Co si domluvíme, to platí
- Pokud se vyskytne problém, tak se ho každý snaží vyřešit a ne "zamést pod koberec"
- Skvělý kolektiv a firemní akce
Přátelské pracovní prostředí se super a talentovanými kolegy. Všeobecné nadšení pro vše, co nové a zajímavé. Ochota kolegů pomoci a prostor pro vlastní profesní růst. Inspirativní a kreativní nálada. Férové ohodnocení. Bohatá knihovna nejen s oborovou literaturou, zvukové studio a vybavená hudební stage.
Pružnou pracovní dobu
Záleží na tom, jak člověk plní úkoly a je jedno, v kterou hodinu. Jedinou podmínkou je, aby, pokud pracuje v týmu, byl alepoň částečně dostupný v době, kdy zbytek týmu také pracuje. Vše je však na dohodě a řádném naplánování. Pokud někdo v úterý ve tři vozí děti na kroužek, udělá se z toho pravidlo, které každý respektuje.
Práci bez přesčasů
Přesčasy se v Agnostix nepraktikují. Vždy se snažíme s klientem komunikovat otevřeně, aby nedocházelo k překvapením před deadline. Zároveň se klade důraz na to, aby lidé nebyli přetěžováni a zvládali svou práci bez časového presu - jen tak ji mohou dělat skutečně kvalitně a smysluplně, na čemž zde záleží nejvíce. Nařízení přesčasu je selháním managementu. ;-)
Agnostix je skvelá skupina ľudí, ktorí vždy odvedú prácu, za ktorú nás klient chváli. Tak ako sme na seba nároční, sme voči sebe féroví a ústretoví. Vzájomne sa podporujeme a radi trávime spolu čas nielen prácou.