Agnostix, s.r.o. image

Agnostix, s.r.o.

IT technologie a projekty

Agnostix využívá moderní technologie a nástroje, díky čemuž jsem napřed před konkurencí. Agnostix si zakládá na kvalitě a vzhledem k tomu, že s touto vizí se také ztotožňuji, naprosto jsme si sedli.

Fér přístup Fajn atmosféra
Nic na co bych si mohla stěžovat
Napsáno:prosinec 2024

Jsme nadšený z kolektivu, který v Agnostix máme. Ne jen, že jsou všichni špičkou ve svém oboru, ale zároveň jsou skvělí i po lidské stránce. Na firemních večeřích se mi opakovaně stává, že si vždy dobře popovídám, nehledě na to, vedle koho sedím :) Líbí se mi, že při náboru se na lidskou stránku hledí stejně tak jako na profesní. A nabírají se jen ti, kteří do firmy zapadnou z obou hledisek.
Nemám co vytknout :)
Napsáno:prosinec 2024

Agnostix je výjimečný zaměstnavatel, pro mě na pracovním trhu sveho druhu úkaz. Všeobecné naladění, že všechno jde, lidský i profesní support jak od vedení, tak od kolegů, v práci se skutečně klade důraz na kvalitu, užitečnost, inovativnost a řešení, která dávají smysl. Navíc má člověk pocit, že do práce chodí mezi partu kamarádů, nikoliv jen kolegů. Bonusem jsou také smysluplné benefity a společné akce, na které člověk chodí rád a ne protože by měl nebo musel. Atmosféra je uvolněná, férová a respektující a poprvé taky pociťuju sounáležitost s firmou a hrdost na firemní úspěchy.
Napsáno:prosinec 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Agnostix, s.r.o.?
Vstřícnost a nápomocnost všech kolegů i nadřízených. Skvělá organizace práce
Napsáno:prosinec 2024

Jsem naprosto nadšený z jednání celé komunity, protože si jsou všichni rovni. Není to úplně dlouho co jsme ve firmě a i když jsme z jiné komunity, tak jsme si sedli a přijde mi, že mě všichni přijali. Jsou tam lidi, kteří i když vás neznají, dokáží vám naslouchat a bavit se o všem možném. Výborné je, že se dá na stejné vlně bavit i s vedením firmy. Co se týká pracovní náplně, tak práce je kreativní, někdy by mohla být lépe organizovaná, ale ve výsledku to k sobě takhle patří. Takže za mě top.
Aktuálně jsem na nic s čím bych nebyl spokojen nepřišel.
Napsáno:prosinec 2024

- Férové jednání - Co si domluvíme, to platí - Pokud se vyskytne problém, tak se ho každý snaží vyřešit a ne "zamést pod koberec" - Skvělý kolektiv a firemní akce
Napsáno:prosinec 2024

Přátelské pracovní prostředí se super a talentovanými kolegy. Všeobecné nadšení pro vše, co nové a zajímavé. Ochota kolegů pomoci a prostor pro vlastní profesní růst. Inspirativní a kreativní nálada. Férové ohodnocení. Bohatá knihovna nejen s oborovou literaturou, zvukové studio a vybavená hudební stage.

Pružnou pracovní dobu
Záleží na tom, jak člověk plní úkoly a je jedno, v kterou hodinu. Jedinou podmínkou je, aby, pokud pracuje v týmu, byl alepoň částečně dostupný v době, kdy zbytek týmu také pracuje. Vše je však na dohodě a řádném naplánování. Pokud někdo v úterý ve tři vozí děti na kroužek, udělá se z toho pravidlo, které každý respektuje.

Práci bez přesčasů
Přesčasy se v Agnostix nepraktikují. Vždy se snažíme s klientem komunikovat otevřeně, aby nedocházelo k překvapením před deadline. Zároveň se klade důraz na to, aby lidé nebyli přetěžováni a zvládali svou práci bez časového presu - jen tak ji mohou dělat skutečně kvalitně a smysluplně, na čemž zde záleží nejvíce. Nařízení přesčasu je selháním managementu. ;-)
Napsáno:duben 2024

Agnostix je skvelá skupina ľudí, ktorí vždy odvedú prácu, za ktorú nás klient chváli. Tak ako sme na seba nároční, sme voči sebe féroví a ústretoví. Vzájomne sa podporujeme a radi trávime spolu čas nielen prácou.

Pružnou pracovní dobu
Nikdo vám nekouká pod ruce kdy co děláte. Předpoklad je, že se udělá na čem se domluvíme. Pokud potřebujete někde něco vyřešit, je to jen vaše věc :)

Příjemné pracovní prostředí
Příjemné kanceláře, svačinky, káva a milí lidé.
Napsáno:duben 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Agnostix, s.r.o.?