Jsem skutečně rád, že pracuji pro Agnostix. Podílím se na zajímavých a náročných projektech, které mi umožňují neustále se učit nové věci. Oceňuji vysokou míru odpovědnosti, kterou mám ve své práci. Zároveň si cením velkého prostoru pro vlastní rozhodování a samostatnost.
Práce ve firmě mě profesně i osobně posouvá dál.
Máme tady na výběr čtyři druhy kafe... chtělo by to alespoň pět :-).
Jak by mi to sedlo ve společnosti Agnostix, s.r.o.?
Ani po třech letech ve firmě se můj názor na ni nezměnil, spíš jsem se v něm jen utvrdila: lepšího zaměstnavatele si člověk snad ani nemůže přát ❤️ Tak férový a lidský přístup se v téhle době jen tak nevidí, nejsem tu jako zdroj, ale člověk, a je hrozně znát, že si firma na svých lidech zakládá, nedá na ně dopustit a věří jim.
Hlavně jsem spokojena s prací. S kolegy se mi pracuje nejlépe, co jsem zatím zažila, je vidět, že je baví to, co dělají a jsou v tom jedni z nejlepších na trhu. Nabízejí kvalitní výstupy, komunikuje se s nimi výborně a sedneme si i z lidského hlediska.
Management je velmi technicky zaměřený. Díky tomu jsme schopni se vždy dobře domluvit.
Práce mě velmi baví, mohu plně využít svůj entusiasmus k oboru.
Přidala bych do kanceláře více kytek, ale to se brzy vyřeší.
Výborná parta lidí, která se vyzná ve svém oboru. Přístup k AI projektům je navíc multioborový, jsou zastoupeny role od vývojářů po lingvisty.
Vedení všem důvěřuje, což je pro mě osobně velká motivace pro další práci.
Rádi spolu travime i volný čas, ale nikdo nikoho do ničeho nenutí, což také není běžné.
Firmy se často chlubí tím, že vytvářejí rovné příležitosti, tady můžu potvrdit, že to platí.