zlepšila bych vstup do areálu a do centrály, protože vstup přes vrátnici je nepěkný, nekomfortní . celkově vrátnice je nepěkná a nereprezentativní. co je platné, když centrála byla přestavěná a je už celkem pěkná, když venek je hrozný.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
dává mi práci, která mě baví, která se dá většinou stihnout za běžnou pracovní dobu, zajímá se o zaměstnance jako o lidi, dává širokou škálu benefitů, umožňuje dále se vzdělávat
zajistit občas včasnější informovanost a respekt mezi jednotlivými odděleními
Společnost poslední roky investovala do zlepšení pracovního prostředí. Vedení se snaží zaměstnanců vyjít vstříc. Začínají se rozmáhat akce grilování, Family Day apod, které jsou zaměstnanci pozitivně vnímáni.
Zlepšení jídla v kantýně (čím dál tím méně je poživatelné), zavedení například dětské skupiny (zaměstnaní rodiče by tuto možnost jistě uvítali)
Velice se mi líbí že se o své zaměstnance stará nejen finančně (finanční příspěvek na důchodové a životní pojištění, poukázky na nákup v Penny) ale i zdravotně, každý rok pořádá různé lékařské prohlídky, navíc nás podporuje ve sportu máme Multisport karty za velice dobrou cenu. Jsem zde celkově spokojená.
nevím
Benefitní cafeterie