Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského v Praze

Ústavní zdravotní péče

Vzhledem k ručnímu rozepisování služeb nebyl problém s volnem na přednášky a zkoušky při studiu VŠ. Lékařská i ošetřovatelská péče byla, i podle pacientů, na špičkové úrovni. Pro pacienta všechno, dalo by se říci. Materiálu a všeho,kromě personálu, dostatek, ve srovnání s akreditovanými nemocnicemi,kde peníze nejsou pomalu ani na ložní prádlo. Nutností pro zaměstnance je akceptovat, že se jedná o nemocnici církevní, tudíž na pokojích i chodbách visí kříže a k volnému odběru jsou bible a pacientům, i těm ležícím, je umožněna účast na nedělní bohoslužbě a na věci duchovní se klade důraz daleko větší,než kde jinde. Pokud hledáte uspokojení z práce, pak je tato nemocnice správná volba. Pokud ale očekáváte za svou práci slušný plat, jděte o dům dál. Platy v této nemocnici jsou směšné,což nechápu, protože stejný zřizovatel má i Domov sv. Karla Boromejského v Řepích, kde však ošetřovatelka bere téměř stejný plat jako sestra v Nemocnici milosrdných sester sv. Karla Boromejského.
Jednoznačně zvýšení platu alespoň na tabulkový plat.
Napsáno:únor 2018

slušnost,vysoká profese, nedělali rozdíl mezi chudým a bohatým, péče byla nadstardantní, přijmuli pacieny i v současné době přijímají což ÚVN odmíta ikdyž jsou ve vážném stavu, sou vstíční, skyším na ně chválu. Pracovala jsem tam cca 10 let v různých etapách navedlejším pracovním poměru jiak VS v ÚVN nyní v důchodu kde pracuji v domově senioru Hvezda a bez řečí nám přijímají naše klieny které v ÚVN odmítají. Věnují i těmto starým lidem perfektní péči.
Vylepšovat prostředí
Napsáno:leden 2018

Skvělý menší kolektiv, vždy si vyjdeme vstříc, dokonce i během stresového dne se dokážeme zasmát. Jen je škoda, že neplatí více :(
Platové podmínky, málo zaměstnanců
Napsáno:červenec 2024

Oceňuji přátelskou atmosféru, mezioborovou spolupráci, která dobře funguje=ve prospěch pacientů.
Atmosféra a přátelské prostředí určitě vyrovná nepříznivé platové ohodnocení, které jsem už uvedla, takže plat je asi největší minus.
Napsáno:březen 2019

Některými lidmi se dalo vyjít.
Nízká podpora vedení. Mizerné pracovní prostředí.
Napsáno:březen 2019

Přístup Kongregace vůči svému poslání má prioritu. Nezkušenost v oblasti moderního řešení řízení Nemocnice je hendikepem.
Reorganizace vedení.
Napsáno:listopad 2018

větší hrubá mzda za odvedenou práci resp.vyšší mzda jako taková.pracovní smlouva na dobu neurčitou!!!!!Tato instituce nabízí prac.smlouvu pouze na dobu určitou.a velmi obtížně se sjednává prac.poměr na dobu neurčitou.zřejmě nemají zájem o dlouhodobou spolupráci a nedokáží nabídnout jistotu a stabilitu pro zaměstnance tohoto charakteru.
Napsáno:únor 2018

Významně pozitivní pro mě byla prvokontaktáž, následná a jakákoliv další komunikace se svými nadřízenými, velká vstřícnost, otevřenost, informovanost o dané prac. pozici. Velmi dobře hodnotím celkové nastavení pracovních mechanismů, odborná nápomoc druhých kmenových zaměstnanců a lidský přístup.
Žádné kritické momenty jsem nezažila. Za velmi důležité považuji "chuť a invenci" vedení podporovat zaměstnance v dalším vzdělávání a odborném rozvoji.
Napsáno:červenec 2020

U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského v Praze?