OSEVA,AGRO Brno, spol. s r.o.

Velkoobchod s obilím, surovým tabákem, osivy a krmivy

Nejvíce oceňuji flexibilitu, kterou tato společnost nabízí, samozřejmě v rámci daných pravidel. Pružná pracovní doba je skvělým příkladem této flexibility a opravdu mi pomáhá lépe sladit pracovní a osobní život. I když se občas najde něco, co by mohlo být lepší (ale kde není, že?), celkově se mi tu pracuje velmi dobře a cítím se zde opravdu spokojená.

Firma s dlouholetou tradicí. Přes 20 let působí na českém trhu. Vždy záruka zaslané mzdy včas.
Napsáno:červenec 2024

Bohužel žádná pozitiva.
Netolerance vlastního názoru. Špatné organizační a komunikační schopnosti, které velice komplikují vaši práci. Nezájem o zaměstnance. Demotivace finanční i morální. Neférové jednání. Nekolegiální jednání na vyšších pozicích. Arogantní až ponižující a dehonestující chování nadřízených. Neschopnost se domluvit na jednom řešení, čímž vznikají zbytečné problémy. Neefektivní a nerentabilní ekonomika. Chybí selský rozum. Velice špatné manažerské schopnosti na nejvyšších postech, chybí HR, Servant leadership .. . Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, ale realita je bohužel jinde.

Uplatnění pro starší 50 let
Firma dává nižší platy starším zkušeným zaměstnancům, je to pro ně tedy výhodné. Mladší by za takovou mzdu nebyli ochotní vůbec vstát z postele.

Firma je vhodná pro lidi bez zkušeností z jednoho prostého důvodu. Protože s tím, s čím se tam setkáte, se nesetkáte v žádné jiné firmě. Takže předchozí zkušenosti jsou v podstatě k ničemu.
Napsáno:září 2019

přátelská atmosféra, výborná spolupráce s kolegy, jednosměnný provoz - 8 hodinová pracovní doba, příspěvek 5000,-Kč na kulturní akce nebo dovolenou, příspěvek na stravu - stravenky 80,-Kč, 25 dní dovolené
špatné finanční ohodnocení - nízké platy, které nerostly ani při dobrém zisku firmy, nekvalitní bezpečnost práce - prašnost, chemické látky, v zimě práce při nízkých teplotách, v sezóně práce přes čas - ne vždy proplacená, mimo sezónu výběr přesčasových hodin nebo pouze plat 60%
Napsáno:listopad 2019

tato firma mě po roce nemá co nabídnout, žádné plus nevidím
nesmyslné pracovní příkazy,neschopnost pořádné organizace práce, nedokážou ocenit nové nápady,zažitý starý systém a podle toho i finanční ohodnocení, celkově špatný kolektiv. . . ČSO Židlochovice
Napsáno:červen 2019

přátelské prostředí skvělý tým kolegů benefity (příspěvek na stravu, FKSP, týden dovolené navíc, možnost částečně pracovat z domu) moderní, pěkné pracovní prostředí celofiremní společenské akce
nezastupitelnost snižování stavu zaměstnanců
Napsáno:červenec 2024

U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma OSEVA,AGRO Brno, spol. s r.o.?