Jak to vypadá, když si v makro prohodíme role? U nás v makro...#milujem #pomuzem #rostem
Dobré vztahy pro nás znamenají všechno.
Dobré vztahy pro nás znamenají všechno.
Máme prima partu, ale i benefity!
Máme prima partu, ale i benefity!

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.

Velkoobchod s potravinami, nápoji a tabákovými výrobky

V makro nás spojuje láska k jídlu, gastronomii a všemu, co s ní souvisí. Naši zákazníci jsou podnikatelé - péči a servis umíme zajistit jak malému bistru, tak i michelinské restauraci. Na tom, aby se jim dařilo, nám velmi záleží. Základem úspěchu makro jsou naši lidé. Společně se staráme už o téměř milion zákazníků po celé republice. Je nás tu na 3500 a rosteme pořád dál. Rádi mezi sebe přijmeme nové kolegy, kteří sdílejí naše hodnoty a nadšení pro to, co děláme.

Špičkové vybavení kanceláří, technické pomůcky, možnost práce s moderními technologiemi a inovacemi.
Všechny projekty mají tu nejvyšší prioritu. Často nejdřív konáme a pak přemýšlíme a plánujeme. Ve společnost je velmi vysoký tlak na výkon a rychlost za každou cenu.
Napsáno:prosinec 2017

Stabilni a velka spolecnost, ktera se vyviji a posouva dopredu. Vzdy se se zamestnavatelem dalo dohodnout.
Chaoticke rizeni, mnozstvi soucasne bezicich projektu a priorit.
Napsáno:prosinec 2017

vánoční balíčky, nyní přidaný týden dovolené
všichni jsme si rovnim jen někteří rovnější
Napsáno:prosinec 2017

Otevřenost vůči zaměstnancům a zákazníkům, žádný teror na pracovišti (jinde se může vyskytovat), pokud je zaměstnanec kvalitní, může se s ním dohodnout a nabídnout mu jinou pozici, pěkný benefitní systém pro zaměstnance, pravidelné vyplácení mzdy vždy včas
lepší spolupráce vedoucích zaměstnanců se svými podřízenými, nebrat je jako "kusy" a když skončí jeden, dostane prostě a jednoduše jiného "kus za kus", snížila by se tím fluktuace. Pokud by věnoval vedoucí více času a úsilí novému člověku, nemusel by mít tak často Jinénové lidi, kterým beztak musí věnovat pozornost. Dochází tím k jakémusi "otrávení", když jsou nové lidi stále a dokola...
Napsáno:prosinec 2017

Jak by mi to sedlo ve společnosti MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.?
Kolektiv Firemní akce (grilování, večírek) Mzda vždy včas na účtu Stabilita firmy-je dlouho na trhu Benefit = Cafeterie S⁶leva na zboží i pohonné hmoty přímo pro zaměstnance Čerpací stanice (součástí Makro, ǰ Ňn̈ĥĥhĥllllkkǰíĥĥ
Plánování směn a změny v rozpisu Předávání informací mezi jednotlivými odd. Moc se nemění plat (vždy až po delší době). Neváží si zaměstnance Přidávání pracovních úkolů (pro stejné množství lidi stále více práce) Málo benefitů (celkově) Minimální možnost volného času (nevyvážení práce a osobního volna)

Nejde o to, co umíte. Důležitá je chuť se učit a pracovat. Dá se zdokonalit a růst

Rozmanitou práci
Každý den jsou na stejné pozici různé úkoly, dle toho jak se mění požadavky zákazníků
Napsáno:srpen 2025

Kolektiv je hrozný, nadřízená je toxická. Výplatu ze čtvrtiny do prace projedu.
Napsáno:duben 2025

Kolegy, vedouci
Noční směny, tahání těžkých palet
Napsáno:září 2024

S kolegy a s nadřízeným
S lidmi 😂
Napsáno:červenec 2024

Náročné úkoly
Noční směny, práce nad rámec smlouvy
Napsáno:duben 2024

Vysoký management se zajímá o své zaměstnance, je přístupný k řešení sebemenších problémů
Napsáno:březen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.?