RADIOHOUSE s.r.o.

Zastupování médií při prodeji reklamního času a prostoru

proaktivní přístup nadřízeného neformální prostředí možnost navštívit zajímavé společnosti
agresivita kolegů benefity, dnes již standartní u většiny společností, chybí
Napsáno:květen 2020

Skvělý produkt na trhu, který se dobře prodává. Možnost přizpůsobit pracovní dobu a tím dobře skloubit s osobním životem. Skvělá šéfová a velmi dobrý kolektiv.
Velmi špatné ocenění za naši práci, téměř žádné benefity. Největším problémem je nevážení si zaměstnanců..
Napsáno:leden 2019

Celkově mám k této firmě velmi smutný vztah. Silný hráč na trhu, obrovský potenciál a skvělé značky, které jsem hrdě prodávala, bohužel pro mě ale smutné jednání ze strany nadřízených, kteří si neváží dobrých a loajálních zaměstnanců. Chaos a zmatek ve firmě ovládá vše, zorientovat se v chodu firmy je nadlidský úkol. Bohužel pro ně....
Velmi špatná motivace pro zkušené obchodníky, finanční odměna velmi mizerná. Spousta manažerů, na které musí vydělávat zbytek oddělení. Chaos, který vládne napříč celou firmou

Zkušený obchodník se bude ve firmě trápit. Nedostane moc adekvátních obchodních příležitostí a nevydělá si finance, které odpovídají současnému trendu pro zkušeného obchodníka v daném oboru. Proto je Radiohouse vhodný pro ty, kteří chtějí zkusit média jako novou pracovní příležitost.
Napsáno:listopad 2018

Příjemné prac. prostředí, dobrý kolektiv. Víceméně volná pracovní doba.
administrativa - pořád se mění smlouvy, dlouho trvá jejich schválení a potvrzení na centrále, občas se podepsané smlouvy ztratí cestou mezi pobočkou a centrálou. Mění se provizní systém v neprospěch zaměstnanců. Žádný 13.plat, vánoční prémie, extra odměny.
Napsáno:leden 2019

Upřímně se jedná o nejlepší práci, co jsem kdy měl. Když je člověk schopný, žije si zde skutečně pohádkově. Nevím jak v jiných krajích, ale tam, kde je mé působení máme bez nadsázky SUPER šéfa. Neskutečně inteligentní, inspirativní a férový člověk jenž se za svůj tým kdykoliv rád a se vztyčenou hlavou postaví. Výjimečný člověk na svém místě! Pokud máte slušné obraty, máte velice slušnou výplatu (co jinde zazní pouze jako zvučné heslo, stává se zde realitou). Spravedlivý systém odměňování. Velmi zajímavá, různorodá, kreativní a zábavná práce. Skvělý balanc mezi volným časem a prací.
Ocenil bych kupříkladu Multisportku :) Ze svého předchozího zaměstnání vím, že jedna z nejlepších věcí pro komunikaci a dobrou náladu ve firmě je pravidlo “všichni si tykáme!” Rapidně by to ulehčilo mnoho situací, procesů a vneslo do spousty rozhovorů úplně jiné světlo. Informační tok mezi pobočkami by byl také jistě kvalitnější.
Napsáno:únor 2023

Největší benefit je volná pracovní doba, pokud si umíte zorganizovat čas, a orientujete se na výsledek tak jste v pohodě.
Bohužel ohodnocení je rel. slabé. Ideální je pozice po nové obchodníky na získání zkušeností. Máte silné portfolio.
Napsáno:srpen 2019

Férové jednání, dobrý kolektiv
Malý plat, žádné benefity
Napsáno:duben 2019

U této firmy máme ještě 10 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma RADIOHOUSE s.r.o.?