- nadprůměrná mzda
- velmi příjemné benefity
- hodnoty společnosti
- velký důraz na úroveň komunikace a profesionalitu
- zájem o to, jak se jako zaměstnanec cítím
- nadřízení se aktivně zajímají o to, co by šlo zlepšit, příchozí podněty berou vážně a věnují se jim
- vedení si zakládá na tom, aby měl každý zaměstnanec možnost projevit svůj názor, vedoucí pravidelně organizují schůzky se svými zaměstnanci
- můžu cítit hrdost na službu, kterou nabízíme
- nemám pocit, že by mi něco chybělo a pokud ano, vím, že to mohu hned komunikovat
Férovost, rovnost a otevřená komunikace napříč firmou.
Vstřícnost kolegů a chuť si pomáhat.
Skvělý systém benefitů, hezké pracovní prostředí a příjemné zázemí s kávou, čajem a kakaem:-)
Práce snů.
Ráno vstávám a těším se do práce.
Nastavení hodnot je top.
Benefity.
Podobné smýšlení kolegů, kolegyň.
1.Kouření klientů před vchodem do práce.
2.Jako nekuřák ,v pauze bych ráda využila jiný prostor na zahradě , než pergolu, aniž by to bylo považováno za porušení pravidel .
Nevadí mi, že se kouří pod pergolou, aspoň jsou všichni na jednom místě.
Jediné, co mě v práci ještě drží jsou moji kolegové a líbí se mi prostředí wellness.
Nedostatek pozitivní zpětné vazby, naopak tou negativní se nešetří, ačkoliv často není na místě. Provoz se řídí z kanceláře a do toho skutečného provozní přijde jen velmi zřídka. Nemám pocit, že by náš názor a pocit někoho zajímal. Za práci udělanou nad rámec povinností se zásadně neděkuje. K provedení práce dost často nemáme to správné vybavení. Buď není funkční nebo nemůže být v provozu prakticky použito. Velmi často pracujeme v podstavu, což je fyzicky i psychicky náročné a ani toho si nikdo neváží. Ačkoliv jsme poměrně dobře placeni, absolutně to nemůže vyvážit naši frustraci a únavu. Benefity se nezvýšily, ačkoliv ceny služeb, za které je můžeme utratit se zvýšily už několikrát.
Zaujala / nezaujala vás firma Wellness resort s.r.o.?