Wellness resort s.r.o.

Činnosti pro osobní a fyzickou pohodu

- nadprůměrná mzda - velmi příjemné benefity - hodnoty společnosti - velký důraz na úroveň komunikace a profesionalitu - zájem o to, jak se jako zaměstnanec cítím - nadřízení se aktivně zajímají o to, co by šlo zlepšit, příchozí podněty berou vážně a věnují se jim - vedení si zakládá na tom, aby měl každý zaměstnanec možnost projevit svůj názor, vedoucí pravidelně organizují schůzky se svými zaměstnanci - můžu cítit hrdost na službu, kterou nabízíme
- nemám pocit, že by mi něco chybělo a pokud ano, vím, že to mohu hned komunikovat
Napsáno:únor 2025

Férovost, rovnost a otevřená komunikace napříč firmou. Vstřícnost kolegů a chuť si pomáhat. Skvělý systém benefitů, hezké pracovní prostředí a příjemné zázemí s kávou, čajem a kakaem:-)
Káva by mohla být lepší, ale to je detail :-)
Napsáno:leden 2025

Nejvíc spokojená jsem se svými kolegy, díky kterým chodím do práce ráda a směnu mi dělají hned příjemnější :)
Nadřízený mi občas slíbí, že něco splní ale pak se nic neděje a vše je při starém.
Napsáno:únor 2025

super benefity možnost stravování lidský přístup školení zpětná vazba, možnost růstu
drobné nepřesnosti v informacích a kompetencích né všechny pravidla vždy dávají smysl
Napsáno:leden 2025

Práce snů. Ráno vstávám a těším se do práce. Nastavení hodnot je top. Benefity. Podobné smýšlení kolegů, kolegyň.
1.Kouření klientů před vchodem do práce. 2.Jako nekuřák ,v pauze bych ráda využila jiný prostor na zahradě , než pergolu, aniž by to bylo považováno za porušení pravidel . Nevadí mi, že se kouří pod pergolou, aspoň jsou všichni na jednom místě.
Napsáno:leden 2025

Někteří nadřízení umí pochválit, pracuje se tak mnohem lépe. Benefity jsou slušné, je super že můžeme využívat privátní služby (masáže) z benefitu.
Vylepšila bych komunikaci, některých vedoucích. Z některých vedoucích mám stres, skrz jejich komunikaci a přístupu k nám.

Přátelský přístup mezi týmy
Někdy pokulhává komunikace
Napsáno:leden 2025

Zajímavé benefity, a perfektní přístup vedoucích směn
Chování některých kolegyň
Napsáno:leden 2025

Za zazemi, vychazeni vstric, uznani za svou praci, ferove ohodnoceni i jednani.
Napsáno:leden 2025

Jediné, co mě v práci ještě drží jsou moji kolegové a líbí se mi prostředí wellness.
Nedostatek pozitivní zpětné vazby, naopak tou negativní se nešetří, ačkoliv často není na místě. Provoz se řídí z kanceláře a do toho skutečného provozní přijde jen velmi zřídka. Nemám pocit, že by náš názor a pocit někoho zajímal. Za práci udělanou nad rámec povinností se zásadně neděkuje. K provedení práce dost často nemáme to správné vybavení. Buď není funkční nebo nemůže být v provozu prakticky použito. Velmi často pracujeme v podstavu, což je fyzicky i psychicky náročné a ani toho si nikdo neváží. Ačkoliv jsme poměrně dobře placeni, absolutně to nemůže vyvážit naši frustraci a únavu. Benefity se nezvýšily, ačkoliv ceny služeb, za které je můžeme utratit se zvýšily už několikrát.
Napsáno:leden 2025

Zaujala / nezaujala vás firma Wellness resort s.r.o.?