Wellness resort s.r.o.

Činnosti pro osobní a fyzickou pohodu

Nástupní poukazy, benefity. Dobré finanční ohodnocení, fajn kolektiv
Vadí mi, když i vedoucí chodí často pozdě a zaspávají. Do práce by se mělo chodit včas. Zároveň u některých neexistuje slovo děkuji a to mě mrzí. Jedná se ale o ojedinělý případ.
Napsáno:leden 2025

rozvoj na dané pozici, možnost využití privátních služeb v rámci benefitů, upřímnost, snaha se zlepšovat
Komunikace mezi týmy, neinformovanost
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:leden 2025

Líbí se mi filosofie, kterou náš resort zastává, proklientský přístup, řád a sehranost, která panuje napříč všemi týmy zaměstnanců. Jsem velmi spokojená s mým pracovním kolektivem, který se skládá z mladých, šikovných a perspektivních lidí, na které se mohu vždy spolehnout. Dále bych také vyzvedla zaměstnanecké benefity a samotný přístup nadřízených ke svým zaměstnancům.
Nemůžu říct, že jsem přímo nespokojená, ale pociťuji, že mi pracovní doba, neumožňuje příliš volného času a prostoru pro osobní život a volnočasové aktivity a záliby. Vnímám na tom podíl zejména odpoledních směn a 2 pracovních víkendů v měsíci.
Napsáno:leden 2025

Nejvíce jsem spokojena s týmem kolegů. V práci člověk tráví hodně času a je velice znát, když je Vám s kolegy dobře :) a hezké prostředí a benefity :)
Asi ani ne.
Napsáno:leden 2025

Krásné a příjemné prostředí plné inspirativních lidí. Česká firma s férovým přístupem. Podpora otevřené komunikace napříč celou firmou.
Napsáno:leden 2025

Člověk tady pracuje krásnem prostředí kde se muže i zrelaxovat. Jsou tu skvělí kolegové.
V každém zaměstnání se najde něco co člověku vadí. Ale není nic co by se nedalo nějak vyřešit.¨
Napsáno:leden 2025

Krásné prostředí spa i wellness. Příjemní lidé kolem mě.
Automatický benefit na hodinovou masáž na každý měsíc. Kdysi to tak bylo a možná by bylo fajn mít to i teď.

Zázemí, čistota, skvělí kolegové
Měsíční benefity, mohly by z nich chodit do wellness i partneři + do budoucna prosím nerušit masáže z benefitů. Dále příliš mnoho kritiky ze strany vyššího vedení, ale pochvala zřídkakdy slyšena / písemně viděna.
Napsáno:leden 2025

Manažersky systém , vedení wellness, řešení problému
Napsáno:leden 2025

S prostředím, které se firma snaží pro zaměstnance vytvořit. Aby se nebáli dávat zpětnou vazbu jak podřízenému tak nadřízenému a mám z větší části pocit, že se vždy vše vyslyší
Za posledních pár let se přístup některých lidí z vedení firmy změnil. Jako jeden ze zaměstnanců, který je troufnu si říct bezproblémový tak se posledních pár měsíčů necítím komfortně v přítomnosti jedinců z vedení. Dříve když někdo přišel na naši směnu se podívat a já věděla, že má práce je splněna a vše je jak má být tak jsem je i proto ráda viděla a neměla jsem důvod ani opaku. Dnes i když si myslím že vynakládám stejné úsilí a kvalitu své práce tak pocit se velmi změnil. Některé osoby působí velmi chladně a necítím se dobře v jejich přítomnosti a jako by je ani dobře odvedená práce nezajímala.. což mě velmi mrzí.
Napsáno:leden 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Wellness resort s.r.o.?