Staráme se o zdraví nás všech. Jsme VZP ČR.
Staráme se o zdraví nás všech. Jsme VZP ČR.
Nebojíme se dát příležitost a důvěru.
Nebojíme se dát příležitost a důvěru.
Jsme TOP Zaměstnavatel.
Jsme TOP Zaměstnavatel.
Uplatnění pro starší 50 let+9

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY

Pojišťovnictví

Zdraví je to nejcennější, co máme, a to dává naší práci smysl. Ve VZP ČR nás pracuje téměř 3 500 a naším hlavním úkolem je zajistit pro naše klienty dostupnou a kvalitní zdravotní péči po celé ČR. Vybíráme pojistné na zdravotní pojištění, hradíme zdravotní služby, ovlivňujeme kvalitu a dostupnost zdravotní péče, pokrýváme náklady na zdravotní služby a podporujeme naše pojištěnce v prevenci. Chcete k nám? Pracovní uplatnění u nás najdete v mnoha lokalitách a v mnoha oborech. Podívejte se.

Nikdy jsem od zaměstnavatele nepocítila podraz-co se slíbilo, to platí.
Více kolegů na přepážce.
Napsáno:listopad 2017

možnosti práce v zavedené společnosti, která poskytuje různá školení k rozvoji zaměstnanců; poskytování sociálního volna a sick day v případě potřeby, možnosti rozložení pracovní doby.
Umožnění práce na částečné úvazky.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:listopad 2017

Kolegové s handicapem k nám patří.

Kolegové s handicapem k nám patří.

Pořádáme sbírky pro dobrou věc.

Pořádáme sbírky pro dobrou věc.

Získali jsme ocenění STEJNÁ ŠANCE.

Získali jsme ocenění STEJNÁ ŠANCE.

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY placeholder+9

Na zaměstnavateli si cením toho, že se snaží hodnot
Tak co se týká změn, mělo by to být v oblasti finanční,jsme sice hodnoceni co se týká mimořádného finančního ohodnocení velmi dobře, ale při mnohaleté práci pro tuto firmu si myslím, že se již minimálně nepřidávalo na mzdě 10 let, finační hodnocení co se týká mzdy hodně "pokulhává" , zvlášť v dnešní době, kdy se ve všech oblastech zvedá mzda. Dále by byly dobré bonusy pro zaměstnance, kteří tráví celý den u PC, s tím souvisí zdravotní problémy s krční páteří,zády ,problémy s rukou. Nabízí nám masáže,ale ty si musíme zaplatit a čas si nadělat, což je pro mě není vůbec žádná výhoda od zaměstnavatele, můžu si dojít na masáže sama ve vlastním volném čase a i 2x do roka je nárok od lékaře na masáže zdarma, tedy v tomto ohledu zde nevidím žádné plus s masážemi pro zaměstnance . Jediná výhoda je to,že je to na pracovišti, což pro mě je zase spíše mínusem a plusem je to,že se cestou na masáže můžu i projít k uvedenému rehabilitačnímu pracovníkovi. Takže toto není pro nás zaměstnance žádným bonusem.
Napsáno:listopad 2017

možnost dalšího rozvoje, vzdělávání, školení, workshopy, semináře...
více finančních prostředků do vybavení klientských hal a zázemí klientských pracovníků
Napsáno:listopad 2017

Jak by mi to sedlo ve společnosti VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY?
nevyplňuji
nevyplňuji
Napsáno:listopad 2017

solidní zaměstnavatel, práce daná, výplaty jisté a včas
malá šance kariérního postupu, již velmi malé rozvíjení se, nízké mzdy - minimální nebo žádný růst, chybí zvyšování alespoň o inflaci, nereflektuje ohodnocení za roky zkušeností, již nelze považovat za perspektivní práci
Napsáno:listopad 2017

Stabilita, jistota a spolehlivost, co se finanční stránky týká, pěkné a čisté prostředí.
Zmenšit tlak na zaměstnance, kteří jsou denně ve styku s klientem, (příliš požadavků na vzdělávání, množství změn, aktivity mimo pracovní dobu). Jsou zásadní, jsou vidět a dělají vizitku. Bohužel jsou přetěžováni, dost možná i vyšší odchody z těchto pozic?
Napsáno:listopad 2017

Velká firma, jasně nastavená pravidla pracovní činnosti. Zaměstnanecké benefity, propracovaný systém školení.
Zapomíná se na ty zaměstnance, kteří jsou u VZP řadu let, mají podstatně nižší základní plat než zaměstnanci kteří přišli do VZP později. Přitom starší kolegové ony nováčky školí a pomáhají jim.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:listopad 2017

Možnosti rozvoje a vzdělávání.
Více otevřenosti, vymáhání odpovědnosti za přidělené úkoly, komunikace uvnitř společnosti

včas peníze na účtu :)
Napsáno:listopad 2017
Zaujala / nezaujala vás firma VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY?