Staráme se o zdraví nás všech. Jsme VZP ČR.
Staráme se o zdraví nás všech. Jsme VZP ČR.
Nebojíme se dát příležitost a důvěru.
Nebojíme se dát příležitost a důvěru.
Jsme TOP Zaměstnavatel.
Jsme TOP Zaměstnavatel.
Uplatnění pro starší 50 let+9

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY

Pojišťovnictví

Zdraví je to nejcennější, co máme, a to dává naší práci smysl. Ve VZP ČR nás pracuje téměř 3 500 a naším hlavním úkolem je zajistit pro naše klienty dostupnou a kvalitní zdravotní péči po celé ČR. Vybíráme pojistné na zdravotní pojištění, hradíme zdravotní služby, ovlivňujeme kvalitu a dostupnost zdravotní péče, pokrýváme náklady na zdravotní služby a podporujeme naše pojištěnce v prevenci. Chcete k nám? Pracovní uplatnění u nás najdete v mnoha lokalitách a v mnoha oborech. Podívejte se.

Ocenit musím plat a to je bohužel vše.
Začneme vedením. Každá pobočka má svou vedoucí. U mě to bylo hrozné. Nastoupil jsem první den a paní vedoucí se o mě nějak nezajímala, raději mě šoupla někomu jinému. Ani na konci dne se nezeptala jak se mi tu líbí. Pak to začlo. Vše v této firmě se hlída a má své striktní předpisy. Například i to kam položíte razítka. Když něco položíte na chvíli někam jinam, napomenou vás a řeknou že je to na výpověď ve zkušebce. Šéfová byla pro mě člověk naprosto bez autority, jediné co uměla je okřikovat ostatní. Další věcí je že se zde musíte hodně učit. Veškéré zákony týkající se zdrav. pojiš. a jste pravidelně zkoušeni. Neexistuje že něco umíte jen na 95%, vše se musíte naučit na 110% jinak je zle. Celkový dojem z práce zde byl takový, že vedoucí vás ani nemotivovala k tomu se pořádně učit, ba naopak spíše svým chováním jen demotivovala. Poté co jsem zde skončil a přešel jinam i mé okolí mi začlo říkat že jsem najednou víc veselej. Takhle práce z vás opravdu vysaje veškerou energii. Pro mladé to není a radím se vyhýbat.
Napsáno:duben 2023

Ocenila bych určitě systém odměňování. Velkou kancelář a hezké prostředí celkově.
Nadřízení rozhodně nebyli na správném místě a neprobíhala od nich žádná podpora a pochopení k náročnosti dané práce.

Řád a pravidla
Vše se tam řídí vnitřními předpisy, správním řádem a zákonem a veřejném zdravotním pojištění.

Kolegyně tam byly již více než 5 let a většina se tam realizuje na dlouho. A zdravotní péče bude potřeba vždy.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:listopad 2022

Kolegové s handicapem k nám patří.

Kolegové s handicapem k nám patří.

Pořádáme sbírky pro dobrou věc.

Pořádáme sbírky pro dobrou věc.

Získali jsme ocenění STEJNÁ ŠANCE.

Získali jsme ocenění STEJNÁ ŠANCE.

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY placeholder+9

Mzda chodila vždy v termínu. Možnost pohyblivé pracovní doby.
Špatná podpora vedení. Pravidelné hodnocení od vedoucích, kteří ani neznají agendu svých podřízených, tím upadá motivace. Nesmyslná byrokracie a postupy, které zbytečně ztěžují práci. Informační systém je zastaralý a pomalý, zbytečně komplikovaný, šlo by to tisíckrát jednodušeji. Nemožnost pracovat z domova, protože zaměstnavatel není schopen poskytnou notebooky, ač je to takový obrovský kolos. Pro mladé lidi, kteří se chtějí posunout tohle určitě není. Každý si hrabe na svém písečku a jen zkuste projevit vlastní názor.

Řád a pravidla
Byrokracie, byrokracie, byrokracie. Na vše milion tabulek, je nutná organizace a řád v práci.

Uplatnění pro starší 50 let
Stabilita, sedavá a klidná práce, stereotyp.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:leden 2021

sliby ,sliby a to je jedine.
plat
Napsáno:leden 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY?
Slušný plat a odměny Flexibilní pracovní doba 5dní volna plus sick days Stravenky Hezké pracovní prostředí
Smlouva na dobu určitou neustále prodlužována(zrejmě díky prozatímní bezdětnosti) Problém ve spolupráci mezi odděleními
Napsáno:červen 2020

Velmi zajímavá práce, stále se vzdělávám, stravenky jako benefit
jsem spokojena
Napsáno:únor 2020

plusem je automatické zvednutí platu během roku všem zaměstnancům
Na pohovoru byla nabídnuta pružná pracovní doba, kterou ale bohužel nebylo možno využívat. Celkově neférové jednání mne zklamalo nejvíc, proto nedoporučuji. Pokud tam nebudete mít známého, který domluví teplé místečko...
Napsáno:září 2019

nedoporučuji
nadřizení
Napsáno:červenec 2019

Zaměstnavatel naslouchá zaměstnancům, snaží se zaměstnancům zajistit co nejlepší podmínky k práci. Nabízí zajímavé benefity a pravidelnou výplatu mzdy.
Nutnost řešit objednávky centrálně
Napsáno:srpen 2019

Zajímavé výzvy. Relativní stabilita organizace. Pár dobrých kolegů.
Velmi slabá podpora IT/elektronizace od vedení. V některých pozicích náměstků, ředitelů, vedoucích jsou známí, příbuzní politiků. Řada z nich navíc problematice, za kterou jsou odpovědni, odborně nerozumí. To je možná příčina organizační zchátralosti VZP. Slabý střední management. Přebyrokratizovanost. Hrozný docházkový systém.
Napsáno:leden 2019

Zaujala / nezaujala vás firma VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY?