Staráme se o zdraví nás všech. Jsme VZP ČR.
Staráme se o zdraví nás všech. Jsme VZP ČR.
Nebojíme se dát příležitost a důvěru.
Nebojíme se dát příležitost a důvěru.
Jsme TOP Zaměstnavatel.
Jsme TOP Zaměstnavatel.
Uplatnění pro starší 50 let+9

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY

Pojišťovnictví

Zdraví je to nejcennější, co máme, a to dává naší práci smysl. Ve VZP ČR nás pracuje téměř 3 500 a naším hlavním úkolem je zajistit pro naše klienty dostupnou a kvalitní zdravotní péči po celé ČR. Vybíráme pojistné na zdravotní pojištění, hradíme zdravotní služby, ovlivňujeme kvalitu a dostupnost zdravotní péče, pokrýváme náklady na zdravotní služby a podporujeme naše pojištěnce v prevenci. Chcete k nám? Pracovní uplatnění u nás najdete v mnoha lokalitách a v mnoha oborech. Podívejte se.

možnost flexibility
centralizace zaměstnanců vzhledem k rozsáhlé síti poboček nebyl dobrý krok, mnoho lidí má nyní dlouhou dojezdovou vzdálenost
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:listopad 2017

Snahy zajistit svým zaměstnancům slušné pracovní prostředí, stabilitu,benefity, není jich moc, ale jsou.
Zvážení finančního ohodnocení zaměstnanců, vzhledem k celkovému vývoji ekonomiky, nárůstu administrativy. Základní mzda se neupravovala již několik let, v ostatních resortech dochází k pravidelnému nárůstu mezd. Větší počet revizních lékařů, neboť v poslední době revizní činnost stagnuje, suplujeme callcentra, která nejsou schopná vyřídit ani obecné dotazy, za zdravotnická zařízení neochotu komunikovat s pacienty a vysvětlit jim postup léčby, se vším je posílají na pojišťovnu "ať si to vyřídí". Zpřehlednit vyhledávání aktuálních informací na intranetu, někdy je opravdu složité něco dohledat a je to i časová ztráta.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:listopad 2017

Kolegové s handicapem k nám patří.

Kolegové s handicapem k nám patří.

Pořádáme sbírky pro dobrou věc.

Pořádáme sbírky pro dobrou věc.

Získali jsme ocenění STEJNÁ ŠANCE.

Získali jsme ocenění STEJNÁ ŠANCE.

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY placeholder+9

Já osobně si nejvíce cením možnosti pro studenty jako je Trainee program. Velmi se mi líbí ta vstřícnost a podpora, jelikož s rozvrhem na vysoké škole to bývá občas složité. Také jsem ráda, že až dokončím školu budu už mít nějakou praxi.
Já bych neměnila asi nic.
Napsáno:listopad 2017

Možnost čerpání benefitů, které ale bohužel jsou nyní ohroženy. Jejich zachování bychom velmi uvítali.
Vybírat kolegiálnější kolegy, pracující pro team.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:listopad 2017

Jak by mi to sedlo ve společnosti VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY?
Cením si toho, že když člověk dělá a má zájem svojí práci co nejlépe vykonat nejsou mu kladeny nesmyslné překážky a dokáže tak flexibilně reagovat na nenadále situace, které se mohou vyskytnout.
Z mého pohledu zatím mě nic nenapadá.
Napsáno:listopad 2017

Doplňování vědomostí - školení, výplata benefitů
Lepší finanční ohodnocení u dlouholetých zaměstnanců s patřičnou praxí
Napsáno:listopad 2017

tolerance, vstřícnost, dobré pracovní podmínky
vyšší mzda
Napsáno:listopad 2017

Výplata včas a v plné výši, relativně bezproblémové čerpání řádné dovolené
Odstranit přebujelou byrokracii uvnitř podniku

spolehlivé zaměstnání, stálý zaměstnavatel
více flexibility a vytvořit zaměstnanci pracovní růst (umožnit měnit pravidelně obory a náplň práce aby se zaměstnanec mohli ve firmě lépe orientovat)
Napsáno:listopad 2017

Nejvíce si cením tradice, dobrého jména, stability, kterou představuje. Cením si pravidelné výplaty mezd včas a v předem stanoveném termínu. Dále oceňuji snahu držet krok s moderními trendy v technologiích, což při takovém počtu úředníků a PC vybavení není vůbec jednoduché. Stále ještě mám pocit, že zaměstnavatele zajímá, jak se daří jeho zaměstnancům na jejich pracovištích.
Zlepšila bych technické vybavení (lepší počítače, tiskárny a přenosovou techniku). Zrušila bych výběrová řízení na dodávku služeb jako je úklid a fasování kancelářského materiálu, výměna kopírek, tiskáren a PC - vše nejlevnější nebývá nejkvalitnější (ale to je opravdu jen sen).
Napsáno:listopad 2017
Zaujala / nezaujala vás firma VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY?