DHL IT Services #GreatPlaceToWork
#TogetherUnstoppable
#LetsGetDigital
#LetsGetDigital
Kariérní postup+8

DHL Information Services (Europe) s.r.o.

Činnosti související se zpracováním dat a hostingem

With a global team of 5600+ IT professionals, DHL IT Services connects people and keeps the global economy running by continuously innovating and creating sustainable digital solutions. We work beyond global borders and push boundaries across all dimensions of logistics. You can leave your mark shaping the technology backbone of the biggest logistics company of the world.

Firemní atmosféra v kostce

DHL IT Services #GreatPlaceToWork+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

70 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 1423 %
Za moji práci mě platí slušněříká 2439 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 1220 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 58 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 813 %
Zaměstnanci doporučují
Práci v mezinárodním prostředí
doporučuje 47

DHL je globální korporace, která po celém světě zamestnává více než půl miliónu lidí. IT Services v Praze zamestnává tisíce lidí, kteří pochází ze vsech koutu světa. Krom toho budete velmi často komunikovat s kolegy po světě. Většina komunikace probíhá v angličtině.

Příležitost využít cizí jazyky
doporučuje 42

Je to velka mezinarodni spolecnost s kancelareme po celem svete, takze anglictina je de facto uredni jazyk

Chci si přečíst další upřesnění od 1

doporučuje 34

DHL je velká korporace s mnoha procesy danými pro velké množtví lidí. To přináší jistotu a stabilitu v tom smyslu, že pokud člověk akceptuje fakt, že je jen malé kolečko ve stroji, nebude na vetšinu práce osamocen a okolí mu vždy poskytne pomoc a vedení.

Možnost kariérního postupu
doporučuje 27

doporučuje 25

Zaujala / nezaujala vás firma DHL Information Services (Europe) s.r.o.?