Velmi oceňuji, že společnost dává možnost ke kariérnímu růstu i čerstvým absolventům.
Proces zaškolení je tu velmi obsáhlý a strukturovaný. Velkým benefitem shledávám příležitost postavit se novým výzvám s vědomím, že se mohu kdykoli obrátit na svého nadřízeného/kolegy s žádostí o pomoc.
Možnosti profesního růstu.
Práce v mezinárodním týmu - pro mě příjemnější komunikace než pouze lokální tým.
Možnost podílet se na vývoji inovativních technologií v automotive, které jsou reálně používány.
Mzda může být vždycky lepší.
Občas je příliš papírování - je to korporát, ale jde to.
Open office není úplně ideální, ale aspoň máme vysoké skříně.
Přátelský přístup kolektivu, možnost učit se od zkušenějších kolegů či nadřízeného, práce ve vývoji se získáváním nových vědomostí, návrhem kreativního řešení a vylepšení stávajících řešení, flexiilní časová doba s komunikací se zahraničím
Mnohdy zdlouhavé postupy jednotlivých kroků a postupů
Příležitost využít cizí jazyky
Na některých pozicích je využití hlavně angličtiny na denní bázi v interní komunikaci nebo komunikaci se zákazníky či dodavateli.
Firma má systém školení pro jednotlivé oblasti zájmu a dále se předpokládá zisk nových znalostí během vývoje produktu a následné použití těchto znalostí.
Skvělí kolegové, možnost využití angličtiny, motivační pracovní prostředí, nadřízení, které zajímá váš názor a možnost pracovat na zajímavých projektech.
Skvělí a nesmírně schopní kolegové, přátelská atmosféra a korektní vztahy. Možnost využívání technického vybavení, které je v ČR dle mého názoru ojedinělé. Náš vývojový tým je zodpovědný za projekty - tedy úspěch i neúspěch. Nejsme back office, ale dokázali jsme si vybudovat respektovanou pozici v celé firmě.
Občas jsou některé procesy těžkopádné, ale po zkušenostech z předchozích firem je to vcelku v pohodě
Jako student oceňuji flexibilní pracovní dobu, kterou mohu pohodlně skloubit se studiem.
Dále se mi líbí velice přátelský kolektiv, se kterým můžete vklidu poklábosit u kafe i o něčem jiném než o práci.
Velice příjemným překvapením je zde pro mne i zájem HR o naše pohodlí