Libi se mi, ze tady jsme super parta lidi. Je to pro me i velka moznost rustu a kdyz prinesu nejake zlepseni nebo napad, tak vzdycky najdu podporu, nebo feedback ktery me posune. Na Notum me nejvic bavi to, ze tu opravdu muzu byt sam sebou v super kolektivu a u toho rust.
Mame pekny kancl, ale chtelo by to mistama si s nim trochu vic pohrat, dat tu vic plakatu a trochu vic si to udelat po nasem.
- Skvělá parta lidí
- Na všem se dá domluvit
- Opravdu lidský přístup, který není pouze prostoduchý text na náborovém letáčku
- Fajn kanceláře přímo v centru
- Za mě ideální velikost firmy (počet lidí)
Asi by šlo trochu šlápnout do technické vybavenosti. Židle, monitory... Postupně obměnit starší kousky za nové :)
Přátelská atmosféra na pracovišti i mimo pracoviště, péče o zaměstnance nejen jako o pracovní sílu, ale i jako o člověka s jeho potřebami.
Jak firma postupně roste, myslím, že na všech pain-pointech se snaží pracovat. Nenapadá mě tak nic, co by už nebylo v rámci firemních struktur někde řešeno.
Naprosto báječný kolektiv, skvělé týmové akce.
Podpora juniorních programátorů byla super, hodně jsem se toho naučil a konstruktivní zpětná vazba nebyla žádný problém.
Máme tu pohodovú atmosféru, super tím ľudí, ktorí sú ochotní pomocť a správne nastavenú komunikáciu - vieme sa pochváliť a aj si dať feedback, či prispieť novým nápadom, ktorý bude vypočutý.
Ja som tu spokojná, nemám moc čo vytknúť. Keď sa aj niečo vyskytne, viem to efektívne vyriešiť so svojim zamestnávateľom.
U této firmy máme ještě 10 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?